| Deny98love a întrebat:

Am 18 ani si sunt însărcinată. Prietenul meu are 33 de ani si amândoi ne dorim mult acest copil. Momentan sunt insarcinata in 2 luni si as naște undeva in Martie/Aprilie. Financiar prietenul meu ne poate întreține atât pe mine cât si pe copil. Singura problema este ca in toată încep clasa a12a. Îmi doresc sa continui studiile, însă vreau sa procedez așa cum este mai bine. Cum credeți ca ar trebui sa procedez sa îmi îngheț anul școlar sau doar semestrul al doilea? Vreau sa stiu dacă ați mai întâlnit situații similare si cum s-au soluționat acestea. Mulțumesc!

46 răspunsuri:
| Nitunitu a răspuns (pentru UnBroken2016):

Mai va iubesc oricum ati fi pentru ca faceti parte din familia mea. Fa-ti arborele genealogic pana la Adam si Eva si vezi daca te mint.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Nitunitu):

Prefer sa ma trag din maimute decat aceleasi persoane ca tine. Fara suparare

| whatevernvm a răspuns (pentru Nitunitu):

Da, prietenii mei ma cred o pacatoasa, de fapt nici nu am prieteni ca inca nu mi-am castigat biletul spre rai. Cat mai ai de gand sa debitezi si raspandesti cancer pe TPU?

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Yea. Se gandea la replici despre mantuire. and she's buying a stairway to heaven

| Nitunitu a răspuns (pentru whatevernvm):

Ca-n-cer. Frumos spus, bravo.

Spune-le asta bolnavilor in faza finala sa vezi ce te simti tu ca-n cer dupa

Bolnavii in faza finala au de facut doua lucruri.

! se intorc cu fata spre Iisus Hristos si se pregatesc cu inima deschisa si impacati cu tot ce a fost pe pamant pentru ei pentru plecare catre Rai sau
isi deschid sufletul catre Iisus Hristos, se confeseaza si regreta din toata inima tot ce au facut rau pe lumea asta, ii mai cer o sansa lui Iisus si spun cu tarie pentru ce vor sa mai traiasca si sa indrepte anumite lucruri.

Rugaciunile sunt ascultate, dar oare multi se roaga cu inima si cand le pare rau de ceva plang cu sufletul?

Cand plangi cu sufletul ai impresia ca mori si nu poti, atat de mult de doare...

Casa in Rai ti-o faci cu fapte bune pe pamant din dragoste, cu inima deschisa si fara sa astepti nimic la schimb.

Dec fiecare data cand ai facut o fapta buna, in Rai s-a format o bucata de lemn care s-a pus la baza casei tale de acolo.

Nimeni nu stie de cat de multe bucati de lemn ai nevoie, trebuie sa iti creezi un stil de viata in care sa fi tu pentru altii mai mult decat pentru tine.

Hai sa te intreb ceva, daca tu ai avea ocazia sa salvezi pe cineva de la moarte ai face-o sau nu? Indiferent de consecinte, un strain total, o persoana care nu are nici o treaba cu tine. Ai face-o?

Nu sunt inca atat de masochista. O sa ard usor in iad. Daca mai citesc un replay de la tine ma sinucid

Nimeni nu e atat de superficial incat sa spuna ca si-ar da viata pentru cineva necunoscut cu buna stiinta si intentionat. Oricat de credincios si spalat pe creieri cu mantuirea si aproapele ai fi, in momentul ala actionezi din instinct si te aperi tot din instinct.

Oameni diferiti, mentalitati diferite.

Ma duc sa ma uit la un film, ne mai auzim si maine daca mai esti pe aici.

Noapte buna!

| GeorgeBerbec a răspuns:

Naste apoi contiinui studiile. E ok inveti mai prost si le faci pe amundoua. Copilul lasa-l cu maicata sau gasesti tu pe cineva

Ca sa faci 10 ani sex trebuie sa ai si partenera nu un antebrat puternic.

Tu stii mai bine a? rolling on the floor

Esti glumet!

Mersi mersi.