Stai linistita, este cel mai bun lucru ce se poate intampla cu o fata! Toate fetele / femeile asta vor iar tu ca ai acest dar ca n-o pot numi altfel esti nesigura daca e bine sau nu?
Iti spun eu : NU exista baiat/barbat sa nu-si doreasca o fata ca tine!
Acum daca nu vezi asta vei vedea peste 2-3 ani! O zi buna!
Ce-ti pot spune e ca sa ai rabdare si ca mai bine asa, decat sa fi o grasana
. Cel putin nu trebuie sa-ti faci griji ca ai sa ingrasi iar când te vei mai dezvolta putin vei arata mai mult ca perfecta! Acum esti putin descurajata pentru ca te uiti la prietenele tale, dar nu uita, ele sunt dorite acum sau poate inca cativa ani dar tu vei fi dorita toata viata... rabdare si nu-ti pierde încrederea, pentru ca încrederea in sine este cel mai important lucru la o persoana!
Nu toti gandesc ca si tine.acum baietii vor d-alea din cluburi (piti)eu sunt mai timida, cuminte am stat pana la varsta asta)da, vad ca unele fete sunt mai dezvoltate si eu nu, si, ma simt aiurea..sunt baieti care ma plac(dar pe mine nu ma intereseaza) dar cand aud ca am 21 de ani imi spun "eu am crezut ca ai 15"si raman uimiti de parca as avea un mare defect.de ce reactioneaza asa?
Sincer mie imi plac fetele ca tine si crede-ma nu sunt singurul... Apoi alta data când mai esti intrebata cati ani ai spune si tu 16 - 17, fi putin mai smechera iar daca se va intampla sa gasesti o relatie de durata, cel cu care vei fi nu va mai tine cont de acea minciuna mica chiar de ii vei spune mai tarziu, pentru ca te va iubi! Iubirea face minuni!
Ce ar fi sa-ti placa tie de tine, asa cum esti, si sa nu vrei sa arati ca altcineva?
Ce-ar fi sa nu te necajeasca reactia lor ci sa te distreze si sa ii contorizezi, sa le spui ceva de genu' "esti al x-lea care crede asta si pana acum n-am intalnit vreunul care sa-si dea seama ca sunt mai mare".
~Roxetta
Iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa-mi rasp.si scuze daca ti-am dat batai de cap.tie ce ti-ar placea la o fata care arata de 16ani?(nu sunt genul sa mint,adica daca mint pe cineva in legatura cu varsta, va afla si poate nu de la mine si, ma voi simti prost, ma va crede mincinoasa, nu?)
Nu mi-ai dat bataie de cap, imi face placere sa ajut cu ce pot... ce-mi place la o fata care arata de 16 ani? imi place in primul rand ca arata ca o pustoaica desi nu e, (apropo eu nu sunt un pusti, si pot spune ca sunt mai in varsta decat tine)! Acum revenim la tine : Nu trebuie sa pui suflet din prima intr-o relatie ca vei avea de suferit, asa ca daca afla, nici o problema nu e un defect cum am mai zis, E O CALITATE, iar daca el va vedea asta altfel si nu te va mai iubi, atunci nu te merita, nu e destul de bun pentru tine! Te va crede mincinoasa? Asta sa fie singura minciuna! ii explici problema ta iar daca te va intelege inseamna ca te iubeste daca nu te va intelege NU trebuie sa-ti pese ce crede el ca oricum va pleca si cu asta va dovedi ca NU te-a iubit, nu a fost pentru tine! Cum am mai spus : Trebuie sa ai incredere totala in tine, când vei gasi acea incredere totul va fi OK! Deci incepe prin a spune : Asa sunt eu cine ma place, ma place cine nu n-are decat! Nu trebuie sa te iubeasca toata lumea, nimeni nu e iubit de toata lumea, ajunge când vei gasi acel baiat care te va iubi, atunci vei simti ca esti iubita de toata lumea! O zi buna!