| GerrardS a întrebat:

am o mare problema, sunt cu o fata de o luna si nu prea ne intelegem.Cind vorbim fata in fata sau la telefon, ea mereu vb putin, nu spune mai nimic, cu toate ca nu ne prea plictisim.Insa cind vine vorba de mesaje, ea imi scrie felurite, cum ar fi ca nu-si inchipuie viata fara mine etc.etc.Ea mereu imi vb despre trecutul ei, cum ca a iubit pe cineva si a lasat-o etc.Eu nu suport sa-mi vb despre asta, insa nu-i prea spun ca se supara foarte repede, iar cind ma agit si eu, ea isi cere scuze in asa fel ca si mie mii jale oarecum.Nustiu ce sa mai fac, insa nu as vrea sa o vad cu altcineva...sunt derutat...

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Da are dreptate darko, fetele de genul asta nu vor decat un baiat ca sa se puna pe picioare dupa o relatie esuata. Dupa ce isi revine nu o sa te mai vrea. Ai putea sa risti aici si sa incerci sa fi cu ea dar trebuie sa vorbesti cu ea despre chestia asta cu fostul, sa ii spui ca nu are rost sa isi aminteasca si sa treaca peste. Incearca si tu sa o scoti in oras, sa o faci sa se simta bine sa mai uite. De ce am zis ca risti daca vei fi cu ea? pai pentru ca s-ar putea sa te lase dupa ce isi revine, tu fiind doar "the rebound guy" nu stiu cum sa zic in romana, a fost si un film cu titul asta parca happy. Ai grija, e foarte alunecos drumul si poti sa cazi in zona prieten foarte bun din care nici dracu nu te mai scoate happy

| darko23able a răspuns:

Frate ea nu vrea o relatie acum doar ce vrea ea este un umar pe care sa planga... daca se gandeste la fosta relatie spune-i tu sa te lase in pace si sa se duca la fostul.las-o frate ca sunt destule o sa pui suflet si ea o sa te lase balta

| meriuss a răspuns:

Te-ai gandit de ce vorbeste putin? pentru ca asteapta ceva de la tine altfel nu ti-ar vorbi nici macar atat.Asteapta sa o faci sa se simta bine,fa-o sa rada,glumeste cu ea,cand iti spune ceva despre fostul,nu o lua personal si nu te supara,incearca sa glumesti la unele faze cand iti spune despre el,dar sa o faci si pe ea sa rada in acelasi timp,asa cresti in fata ei si vezi cum nu mai zice nimic de el. Faptul ca iti spune prin mesaje ca nu mai poate fara tine; e felul ei de a vedea lucrurile,e felul ei de a te vedea pe tine,fa-o sa o si simta nu doar sa o zica. Faptul ca sta cu tine inseamna ca asteapta ceva mai mult,crede ca ai potential,ca poti sa fii si altfel; poate ca esti, poate ca nu(to be or not to be, that is the question)

| yrynuka95 a răspuns:

Inca se mai gandeste la fostul, fa in asa fel sa o ajuti sa uite, fi langa e :*