anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema care trebuie sa o rezolv urgent, azi plec la un concert la Carla's Dreams ( sper ca stiti cine e) care va avea loc incepind cu ora 21:00 intr-un club de noapte. Pentru ca daca sunt minora trebuie sa fiu insotita de cineva matur, deci voi fi cu un bun prieten din copilarie. Mama mea nu este de acord ca eu sa plec si imi interzice, ce pot sa fac ca sa o conving si ea sa stea linistita?

Răspuns Câştigător
| andreeadenisa22 a răspuns:

Spune-i ca nu patesti nimic.
Ca sunt multi de varsta ta care merg (Apropo, cati ani ai?).
Ii promiti ca daca te lasa faci ce spune ea ~pentru totdeauna~. (Si ea "te crede". laughing)
Spune-i ca nu-i mai ceri nimic niciodata.
Fa o fata de catelus.
Bafta!
Si daca mergi, distracie placuta! ^^

| lika5456 a răspuns (pentru andreeadenisa22):

15 ani am. laughing a convins-o verisoara mea (ea tot merge) oricum mersi de raspuns

| andreeadenisa22 a răspuns (pentru lika5456):

Pentru nimic. blushing

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pune ti respectivul prieten sa vorbeasca cu ea, ca de la adult la adult.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

In localuri unde se servesc bauturi alcoolice nu poti fi acceptata decat cu unul din parinti sau tutori legali.Depinde de riscul pe care e dispus sa si-l asume cel care verifica accesul.Pai prietenul trebuie sa obtina acceptul mamei.

| Sadop a răspuns:

E normal sa-si faca griji. Totusi, e intr-un club de noapte, tarziu, si vei fi insotita si de un " prieten ".
Fa curat prin casa, spala vasele, fa cateva exercitii ( daca ai teme ) si dupa mergi la ea si cere-i voie.
Spune-i ca vei ajunge repede acasa. Spune-i cu cine mergi, eventual cheama-l pe acel prieten la tine cu cateva ore inainte sa-l cunoasca mama ta. Daca tot nu te lasa zii ei sa vina cu tine sau incearca sa convingi o ruda.
Bafta!

| lika5456 a răspuns:

Am nevoie urgent de parerea voastra. Ajutati-ma laughing)