anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o problema cu ai mei de vreo 5 ani aproximativ... va explic pe scurt poate imi da si mie cineva un sfat. eu am o problema de sanatate un handicap locomotor, ma deplasez bine pe loc drept, normal. Ai mei sunt exagerati nu ma lasa sa merg singura afara si niciunde,,, situatia foarte nasoala. Iubit din cauza lor nu am cum sa fac din casa si cand iesi rar si cu iei normal ca nu poti sa iti faci. Acuma 5 ani am avut o relatie cu cineva fara ca ei sa stie ne-am cunoscut pe conquiztador joc el era la 20 de kl de mine ne-am vazut si am vb cu el si ne vedeam fara ca ai mei sa stie in fata la mine la bloc un an, apoi eu au aflat situatia mea era asa si inainte sa il cunosc si dupa. sincer de ceva timp m-am saturat sa stau in casa sa ies doar cu ei, plus de asta vreau o relatie m-am saturat la 23 de ani sa fiu singura. Prieteni am putini vreo 2 cu care mai vorbesc si cum ne permite timpul vin la mine. Am batut un apropo ca m-am staurat deea am starea asta nervoasa si nemultumita ca m-am saturat sa stau in casa sa fac ce zic ei. plus de asta ei mi-au zis ok iate si du-te unde vrei. I-ei inteleg numai ce vor ei. eu sincer nu mai pot asa,,, vreau sa am viata mea sa merg sa cunosc si etc. Voi ce ati face in locul meu? eu sunt bolnava din 2004. ce sfat imi dati acum sunt intr-o perioada mai naspa putin deprimata. Voi ce ati face? eu una nu mai rezist

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| andrabella a răspuns (pentru KKarl):

Naspa stiu cum e

| andrabella a răspuns (pentru KKarl):

Eu de la 9 ani sunt bolnava stiu cum e dar nu inteleg pe familia aia exagerata... pe mine una ma sufoaca nu mai pot cu ei,,, am crescut si vreau altceva de la viata asta vreau sa evoluez din mai multe puncte de vedere vreau o relatie cu un baiat din casa nu il pot gasi,,, multa sanatate