| Dumitras_Ramona_1998 a întrebat:

.am o problema s-a indragostit de mine un baiat si eu nul iubesc dar ma bate la cap cu mesage si apeluri iar eu nu-i raspund CUM POT SA SCAP DE EL?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| blueskydarkeyes a răspuns:

Daca asta e situatia probabil esti prima lui iubire si nu cred ca vei scapa prea usor de el...
Incearca sa il refuzi politicos si sa nu il ranesti prea tare...
Scuze, dar nici eu nu prea stiu ce ai putea face

| mean a răspuns:

Vorbeste sincer cu el si lamureste-i ca mai mult decit prieteni nu puteti fi.

| Dumitras_Ramona_1998 explică (pentru blueskydarkeyes):

Am incercat dar mersi de sfat

| flore45 a răspuns:

Pai:in primul rand incearca sa ii spui ca nu il placi, daca nu functioneaza iti spun ce am facut eu:i-am spus unei fete(mentionez:o mare gura-spartalaughingcare l-a facut de rusine in toata scoala.Cand a aflat ca eu ii spusesem aceasta s-a enervat si a incetat.laughing.

| Dumitras_Ramona_1998 explică (pentru mean):

E foarte incapatanat desi i-am sp a zis ca daca nu-i dau o sansa nu scap de el mersi oricum

| Dumitras_Ramona_1998 explică (pentru flore45):

Fain mersi

| DrLaw a răspuns:

Spune-i in fata ca nu-l iubesti, incearca sa-i explici ca nu e genul tau si ca tu ai pe altcineva sau ceva de genu asta.
Nu-i spune chiar foarte direct bai baiatule lasa-ma in pace ca nu-mi placi, incerca sa-l abordezi mai altfel si mspui ca stii mie imi plac baietii cuminti etc si dupa spune-i ca sunt mii si mii de fete pe lumea asta deci nu sunt singura si decat sa nu mearga relatia mai bine nu o incepem.
Sper ca te-am ajutatbig grin

| Dumitras_Ramona_1998 explică (pentru alleluiah):

Dap inteligent mersi

| Dumitras_Ramona_1998 explică (pentru alleluiah):

Dap

| bzurzur a răspuns:

Spune-i fransh in fata ca nu-l placi, ca persoana lui nu prezinta interes pentru tine