| DeeDee_5809 a întrebat:

Buna!
Am si eu o intrebarehappy
Cum se pune muzica pe hi5 ca sa se auda cand intra cineva sa-ti viziteze profilul?
Care imi zice primeste funditakisskisskiss

Ms multkiss

7 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Sau intri pe youtube, copiezi url-ul, intri la "despre mine" pe hi5 si dai paste. Atat.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Http://www.dailymotion.com/ro -dedesubtul videoclipului scrie "customize player", dai clik si bifezi autoplay:P. Daca nu intelegi iti zic p privat:P.

| vip 2010 a răspuns:

Cauta pe site-ul asta IMEEN incearca aici sau fa-ti un slide cu toze si unde scrie in partea dreapta music /video uitate aici. http://www.slide.com/......p?/arrange dai search si iti cauti melodia preferata dp youtube iar apoi copyezi linkul si il duci pe hi5 la sectiunea preferata de ex ( muzica preferata. preferinte. despre mine ) sper ca tian fost de folos :X:x

| alessiaS a răspuns:

Buna.intri la "administrare aplicatii" si e acolo o lista cu filme, divertisment... si alegi muzica acolo iti do mai multe melodii si tu iti alegi care vrei dai examinare si gata.
Succes

| Lumynyzza a răspuns:

Dai click pe browse widgets

| Meredith a răspuns:

Www.mixpod.com iti faci cont si iti creezi un Playlist, dupa ce il faci dai Save(get code) dai la hi5 iei codul si il pui la about me sau interese, la ce vrei tu si gata.