Am auzit doar o intamplare din partea unor prieteni. S-a intamplat la fel cu un ac si ata, doar ca au fost gasite sub perna pe care doarme. Se presupune ca este vorba depre vrajitorie.
Hmm, ati auzit de expresia "cusuta cu ata alba"?
Treburile aste pot fi boscoane babesti, vraji sau alte-cele, ceea ce este deranjant in acestea nu sunt actul in sine, care nu are putere, ci implicarea diavoleasca, care poate sa faca "miracole".
Dumnezeu insa are putere, cand apare un lucru stramb El poate sa indrepte, rugativa impreuna Lui sa va fereasca de orice necaz.
Chestia asta am vazut si la tv ceva legat de ea numai stiu e un fel de blestem cat tinp are acu ala o sa fie blestemat ceva de genul... dar cred ca poate scapa de el numai dacai da foc... bafta
Nu stiu...
poate nu
nu inseamna nimic poate numai cineva s-a jucat cu el cand el nu a observat la scos din cos si la pus din nou pe birou
dar poate da
inseamna ceva dar nu stiu exact ce
Da mi s-a intamplat si mie, aseara a venit prietenul meu la mine si mi-a spus ca a gasit un ac cu ata alba invelita pe el exact sub scaunul lui din masina.era infipt in scaun. i-am zis ca nu e de bine si l-am luat cu ceva nu am pus niciunul mana pe el si l-am aruncat. sper ca nu cauza asta a avut numai accidente pana acum. doamne fereste!
anonim_4396 întreabă:
Carlover75 întreabă: