| alexandra_4122 a întrebat:

am un prieten de 2 ani a fost 1 baiat din viata mea pe plan sexual este dar am o problema am inceput sa am dubii adica unii prieteni imi zic ca ma inseala nu stiu ce sa zic in liceu la noi e o fata se uita mereu cu ochii dulci e fosta lui iubita altceva aseara am vazut pe id mamei ca el a schimbat id eu n-am stiut ca el a dat mass la toata lista in afara de me vorbeste pe facebook cu fosta iubita ii lasa mesaje siropoase nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| rMs4u a răspuns:

Incearaca sa stai de vorba cu el deschis. poate si cu ea.toti 3. nu te lua dupa lume.nu te lua dupa lume, sa intru cu alt id sa te dai la el.e baiat pana la urma. poate ca nu o iubeste pe fosta. si vrea doar... incearca sa stai de vb cu el. ce vrea pana la urma.ori cu tine ori cu ea. fi serioasa si rece putin cu el.si o sa stii singura ce decizie sa iei :* succes

4 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Pai mi se pare destul de clara situatia, si cred ca daca ai vorbi cu el nu ar recunoaste nimic, deci e mai bine sa afli singura ce se intampla...cu toate ca e evident din pacate

| Marcela a răspuns:

Rau! atunci inseamna ca nu il mai interesezi,
ai putea pur si simplu sa vorbesti deschis cu el si sa decideti daca veti mai ramane impreuna sau nu happy
mult noroc! >:d

| SimonaAdina a răspuns:

Imi pare rau ca treci prin asta.Esti intr-o situatie foarte dificila deoarece nu este usor ca baiatul pe care il iubesti si care te-a facut femeie, te inseala.Parerea mea este ca nu te iubeste imi pare rau ca te dezamagesc, dar daca te iubea cu adevarat nu ii trimitea astfel de mesaje fostei sala iubite.Acum el are tot ce vrea inima lui, asa ca nu poate spune ca vrea doar sa se culce cu fata respectiva, asta nu ar fi un motiv.Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui in fata tot ce crezi si ce simti, apoi sa il parasesti.Un baiat care mai tine legatura cu fosta iubita este neserios.Cred ca inca o mai iubeste pe fosta.Si ca orce baiat, nu cred ca ar lasa-o pe o fata veche pe care o iubeste pentru una noua. Faci cum crezi tu ca este bine eu ti-am spus doar parerea mea.
Sper ca te-am sfatuit bine si te-am ajutat.
succes!

| pitcrv a răspuns:

Roaga o prietena pe care el nu o cunoaste sa vb cu el pe mess, sa se dea ptin la el, sa vezi ce are de gand iar daca o invita in oras pe prietena in locu ei sa te duci u