Clasa a 5-a e ok. O să ai mult de învățat la română, dar e destul de plăcută materia. Dar stai calm, orice ar fi acum notele din gimnzaiu ma contează doar 20% pentru media de admitere.
Cea mai grea clasa din 5-8 e a 7-a, când dai de chimie li ai de învățat anatomie și nici matematica nu e chiar floare la ureche. Dar cu puțin efor vor trece ușor și acești 4 ani.
P.S. copii continuă să fie răi și în gimnaziu, nu zic că toți sunt nemernici, dar sigur vor fi persoane pe care pur și simplu nu le suporți sau nu te suportă. Ignoră-i pe toți. fă-ți un grup restrâns de prieteni și ptreceți timpul cu ei. Și încearcă să participi la cât mai multe activități organizate de școală; concursuri, olimpiade, excursii.
Destul de fain. Depinde de profesori si cum inveti. Cea mai grea materie mi se pare biologia dar daca inveti e faina. Pe semestrul al doile va fi extrem de cald asa ca sa stai la perete sau pe randul din misloc. In rest e fain. Funda? O danu o sa fie serbari decat daca vor mai multi colegi. Eu am fscut decat de craciun
YQANA întreabă:
LunguNicola întreabă:
Cristian2026 întreabă: