| copilalunii a întrebat:

Buna! as face propria mea carte digitala/virtuala si as publica-o pe platforma Wattpad, dar nu stiu daca s-ar citi sau daca mai este populara platforma asta cum era odata, mai demult. Cartea ar fi despre o fata de 17 ani pe nume Valeria, care are un tata foarte ocupat cu jobul lui de IT-ist, o mama casnica, o surioara de 10 sau 12 ani, un motan cu un nume creativ pe care il voi cauta pe internet, 2 cei mai buni prieteni din copilarie (o fata si un baiat) iar celelalte personaje ar fi o fata de la liceu care o invidiaza, un profesor care îi mai da sfaturi uneori in privinta vietii ei in momente importante din carte iar Valeria il vede ca pe un tata fiindca sunt apropriati (face meditatii cu el pentru examenele finale), o tanara de 23 de ani care se muta singura in oraselul de langa oceanul Pacific langa casa Valeriei si devin prietene foarte apropriate, un baiat de care Valeria se indragosteste din liceul ei (cel mai bun prieten al ei care este baiat are sentimente fata de Valeria si îi marturiseste asta inainte ca ea sa inceapa o relatie cu celalalt baiat, ea îi explica ca il vede doar ca pe un prieten, nu in sensul amoros) iar ultimul personaj ar fi un baiat poștaș orfan, adoptat de catre doi parinti care au inceput sa nu se mai inteleaga si vor sa se desparta, iar Valeria si cea mai buna prietena a ei din copilarie îi gasesc baiatului alti doi parinti adoptivi care s-au casatorit recent, care s-au mutat in orasel. Intrebarile mele sunt: merita efortul? la ce sa ma astept? imi vor citi oamenii cartea? cat m-ar costa sa fac publicitate pentru cartea asta digitala/virtuala? sunt bune subiectul cartii si ideile de personaje, voi ce ziceti?

1 răspuns:
| copilalunii explică:

Iar titlul cartii ar fi "Valeria, ești pe val", am uitat sa mentionez.