| CrIsTinaMiky a întrebat:

Aseara am vb cu baiatul caruia am vrut sa-i spun ca-l plac! M-a sunat cam pe la 12 noapteaa sa imi spuna ca lui finul lui ii place de minneee puppy dog eyes si eu i-am zis nu, iar apoi am vb prin msj si incercam sa-i spun dc nu imi place de el si cred ca si-a dat seama! Mia spus ca daca il cunosteam cu adevarat si mai demult am fi vb mai multee! Si eu i-am zis ca as vrea sa il cun cu adevarat si ca si asa cum il cun pentru mine este OK! Acum problema este finul luui... Nu mai ii pot spune cal plaac ca ii place lui finasoo dee mine!sad Ce situatie naspaaa si foarte complicataa crying Imi puteti da niste sfaturi? puppy dog eyes Fundaa!

Răspuns Câştigător
| xDianne a răspuns:

Ştii expresia aia. " Inima nu respectă reguli ", finul e finul lui, nu are legărură cu tine, nu-l placi, nu ai simpatie pentru el. Te-ai gândit că poate ţi-a zis asta ca să vadă dacă te gândeşti la alţii, poate aşteaptă un moment mai diferit să îţi zică că şi el te place. Eliminăm această posibilitate. Sfatul meu este să vorbeşti cu cel care îl placi ceea ce simţi pentru el şi să-i zică finului lui că nu ai simpatii pentru el. Succes!

1 răspuns:
| youangeldevil a răspuns:

Pai eu in locu tau i-as spune lui ca il plac si i-as explica si lu alalalt de ce nu pot sa il plac pe ellaughing si asa scapi de unu si ai ocazia sa fii vcu celalaltwinking bafta