| AnemonaP a întrebat:

Ati aflat ce pica la bac profil uman? Intrebare de ultim momentlaughing vreau raspuns

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa recapitulezi toata materia, ca nimeni nu poate stii ce se va da la BAC, subiectele sunt secrete si se desfac in clasa, in momentul examenului!
Inca ma socheaza, cum poti pune o asemenea intrebarea fara sa gandesti, ai cel putin 18 ani, si ar trebui sa stii ca exmanele de acest gen se fac de o comisie f restransa de profesorii, care se sigileaza si se deschid doar in momentul examenului.

| AnemonaP explică (pentru Violleta2022):

laughing)))))Nu ar trebui sa te socheze. Directorul liceului meu a spus ce se va da doar ca nu am avut incredere, pentru ca vorba a circulat in tot liceul si aia a picat, deci nu mai fi tu asa socata ca nu e bine.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnemonaP):

Stii ca directorul scolii daca "ghiceste" ce se da la examene, poate sa faca puscarie?
Este de ajuns ca unul din parinti sau elevi, sa transpire aceasta informatie la inspectoratul scolar, sau la Politie si directorul poate fii arestat imediat.
Mai trebuie sa aflam la ce liceu esti tu, si este simplu ca trimitem o anonima care sa-l acuze pe director, putandu-se investiga, cum de a "transpirat" informatia si cum de s-au aflat subiectele examenului.
Dupa iP-ul computerului tau, se poate afla si adresa ta personala si iata ca au si persoana care l-a dat in gat pe director, pe un forum public.
Ce zici, merge usor identificarea si acuzare, nu?

| AnemonaP explică (pentru Violleta2022):

Sigur.

| BlyeeetAK47 a răspuns:

Basm

| Rorro_Mexicanos_1985 a răspuns:

Raspunsul se gaseste la ministerul invatamantului. Incearca sa intrebi acolo.

| ASMA14 a răspuns:

Nu poti sa afli ce pica...nici macar profesori nu cunosc subiectele..Subiectele vin direct de la Minister, sunt sigilate si se deschid atunci cand incepe proba scrisa.

Răspuns utilizator avertizat