| zuzu_3087 a întrebat:

Buna azi am fost sa imi cumpar rochie pentru banchet si am probat un modev ca acesta
http://www.google.ro/......tp?/imgres
eu sunt mai mica de inaltime si nu am sani mai deloc matusa mea zicea ca imi sta fff bine sa sa o cumpar acum nu stiu ce sa fac puteti sa ma ajutati va rog daca nu sa imi spuneti voi ce rochie sa imi iau:) nu sunt nici grasa dar nici slaba:))

Răspuns Câştigător
| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Dupa cum te-ai descris, rochia aceasta pare potrivita pentru tine!
In plus, nu ai nevoie de sani sa porti modelul asta. happy
Cred ca iti sta bine, si te avantajeaza.
Daca tie iti place, si iti place cum arati, zic sa ti-o cumperi.
Si acum, fara suparare, nu-mi place culoarea.Nu de alta, eu nu sunport rosul. laughing
Daca ar fi un albastu marin, pfooaa. =p~
Mi-as cumpara-o si eu! love struck

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Rochia este foarte draguta, eu zic ca un model in gen ti se potriveste happy.

| Libelle a răspuns:

Dap mai ales dk estimai scundica o sati stea super!

| GwenS a răspuns:

Rochita mi se pare foarte frumoasa si perfecta... din cate miai spus despre tine eu cred ca ti-ar sta foarte bine.si chestia cu sanii poti purta un sutien cu burete...sau daca nu lasate naturalabig grin.cum considerihappy

| cretzufinish a răspuns:

E dragutzica rochia dar depinde si ce varsta ai pentru ca nu mi se pare prea tinereasca, mai ales dupa constructie. Parerea mea. thinking

| tia a răspuns:

Rochitica e f draguta. Si cred ca se si aseaza bine pe tine.
Distractie placuta!

| zuzu_3087 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri am mai cautat rochie si am gasit tot asa numai ca culoarea siclam e mult mai draguta:X
va multumesc mult de tot asi da fundita tuturor:X

| dorina195 a răspuns:

Pai daca iti sta in asa gen de rochie atunci poarta sutieni cu bureta mare, ca sunt asa ceva la mall, nu e greu, sunt si sutieni pentru acei care nu au deloc sini, asa ca poti purta rochia