anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand aveam 4 anisori adica acum 10 ani verisorii mei au primit calculator care avea YouTube si erau multe videoclipuri primul video pe care l-am vazut pe vremea aia era un video l-am gasit pe YouTube se numeste Ghost in Mirror s-au mai era unu cu Un scaun care se misca si dupa apare o fata care urla.In Ghost in Mirror verisorii mi mai mari mi-au spus uite fetita uite-o si dupa apare un mostru si de atunci imi e frica sa stau singur.
Ce sa fac? In seara asta trebuie sa stau singur.

3 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

Bună, sunt un monstru. Sa știi ca în 30 minute o sa te vizitez.
Noapte buna.

Ps: am un topor și o bomba cu mine.

| Anonima6789777 a răspuns:

Eu zic sa te calmezi, E ridicol la 14 ani sa iti mai fie frica de monstrii laughing zi si tu! Pentru linistea ta inchide usile toate si stai cu becul aprins sau o lampa etc... citeste, stai pe net, fa ceea ce iti place ca timpul sa treaca repede. Eventual suna pe cineva care ar putea fi dispus sa vorbeasca cu tine cat esti singur/singura. Pana la urma ce se poate intampla? Vine monstrul si te prinde de """"? nu vreau sa ma rad de fobia ta, poate e o trauma serioasa dar incearca sa o privesti cu maturitate sicu rationalism. mie imi era groaznic frica de intuneric pana la un momendat cand mi-am pus intrebarea asta " ce se poate intampla "? absolut nimic laughing

| Chernobyl a răspuns:

Buna seara! La 14 ani ti-e frica sa stai singur? Nu ar trebui iti da-u cateva sfaturi daca ti-e frica stai pe internet nu fa abuz de internet adica stai pana dimineata ca ii faci rau calculatorului si tie.