In primul rand, hei! =D
Cel mai ciudat lucru ar fi acela ca atunci cand eram mai micuta obisnuiam sa vad oameni pe strada care nu erau. O data, in drum spre scoala am vazut 2 oameni care ingropau ceva. Dar unde i-am vazut eu era o parcare, deci totul era din beton. Adica sapau in beton. M-am uitat atenta la ei, mirata si socata de ce fac si dupa mi s-a parut ca m-a strigat cineva si m-am intors cu capul in alta parte. Iar cand sa ma uit inapoi la cei 2 care incercau sa ingroape ceva, ei disparusera. Probabil ca mintea mea de copil era plina de prea multe chestii de la televizor sau poate ca eram prea obosita.![]()
Cel mai trist lucru. sunt multe de spus aici. cred ca cel mai trist si dureros lucru ce mi s-a intamplat a fost acela ca am fost parasita de cea mai importanta persoana din viata unui om.
Ps : As vrea sa aud si de la tine care sunt cele mai ciudate sau triste lucruri care ti s-au intamplat vreodata. :d
Cel mai ciudat lucru...e usor! Cel mai ciudat este acela ca inca pot sa traiesc cu zambetul pe buze, dupa ce mi s-a intamplat cel mai trist lucru:adevarata mea dragoste m-a mintit, si s-a sarutat cu cea mai buna prietena a mea.Acum,nu mai am viata in mine, totul este spulberat.Iti scriu asta din camera in care mai demult visam cu ochii deschisi la urmatorul sarut ce va sa vie.Dar nu s-a mai intamplat asa...
Pai trebuie sa ma gandesc. odata era sa cad intr-o prapastie cand m-am dus la munte.era sa ma innec.mai sunt dar nu imi vin in minte
Cel mai trist lucru.pai cea mai buna prietena ma tradat si s-a cumplat cu baiatul la care tineam, si tatal meu m-a abandonat pentru cateva ore intr-un oras mare
in care nu cunosteam pe nimeni.toate s-au petrecut in aceeasi zi.asta fiind chiar sambata
!
Cel mai trist lucru la mine a fost cand a cazut sora mea de 3 ani pe scari ci si-a spart barbitsa si de atunci are un semn si faza e ca eu eram langa ea si statea si ma uitam ca snobu'
e o amintire horror de tot
pasatGeorge întreabă: