| Maria1609 a întrebat:

Buna! Ce atitudine ar trebuie sa iau ca sa fiu acceptata de copiii de varsta mea? As vrea sa fiu o adolescenta populara, si sa nu mai rada colegii de mine. Practic, sa fiu la fel ca ei si sa nu mi se Mai zica ca sunt cringe

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Invata pe rupte, s aiei numai note de 9 si 10 la scoala, sa stai numai cu mana pe sus, ca-n situatia asta profesorii te vor lua de copil foarte bun iar colegii de "fata desteapta" ceea ce-ti va creste popularitatea in clasa si ulterior in scoala, odata ce vei detine numai note de 9 si 10.

| Maria1609 explică (pentru Violleta2022):

Nu ai dreptate. Nu ma refer la invatat, ma refer la cum trebuie sa fiu ca sa par cool in ochii lor. Asa nu par cool

| MistarGoGu a răspuns:

De ce ai nevoie de " validare " si acceptare? Fiecare om este UNIC! Cu calități & defecte! Vezi ca " acceptarea " asta vine cu chestii nocive *( baut, sex sau droguri ) îți vor impune niște chestii! Examen de loialitate ca la mafioti! Nu treci nu intri in gasca lor! Întrebarea este : Merita?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Maria1609):

Nu ai cum sa fii cool in ochii nimanui, daca nu dovedesti ca esti fata desteapta si mai buna ca ei in tot ce faci.

| Alexhan a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe mine ma faceau tocilar, dar mie imi place.

| Maria1609 explică (pentru Alexhan):

Ciudatule

| Alexhan a răspuns (pentru Maria1609):

Pai de ce sunt ciudat?

| nikitkit a răspuns:

Practic, colegii tai sunt niste nesimtiti, pe romaneste. Tu esti tu. De ce sa te schimbi tu, pentru ai face fericiti pe altii? Sincer, de la un tip in a 12a, gandeste-te la viitorul TAU, nu la cat de mult te iubest colegii de clasa. Da, e naspa sa isi bata joc lumea de tine, dar gandeste-te la toate optiunile pe care le ai sa ajungi cineva in viitor, de care nu isi mai poate bate joc nimeni. Momentan esti copil, si ceea ce iti spun par niste aberatii, dar o sa ajungi intr-o zi in care o sa te pui pe tine pe primul loc, nu pe cei din jurul tau. Nu trebuie sa pari "cool", trebuie sa fi tu, fie ca restul au o problema cu asta sau nu.