| Eslasis a întrebat:

Ce parere aveti despre ob-urile mini? Sunt foarte inconfortabile?

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Te obișnuiești cu ele după ceva timp.

| GeneviveJ a răspuns:

Depinde cine le foloseste. De obicei ele sunt facute pentru adolescente care au o menstruatie nu prea abundenta. Ob-urile sunt in natura lor mai inconfortabile, si trebuie schimbate foarte regulat, maxim 2 ore sa le lasi pentru ca de asemenea predispun organismul la infectii si daca ai si o menstruatie abundenta risti sa te patezi si sa fii pusa intr-o situatie neplacuta. Parerea mea este sa nu le folosesti decat daca ai nevoie mare, esti la piscina, sau ai o tinuta unde nu poti purta absorbante normale. In rest cel mai bine e sa le folosesti cele normale, cu aripioare pentru ca sunt mai comode si siguranta ca nu te patezi esti mai mare.

| Horus35 a răspuns:

Sunt foarte confortabile în sensul că nici nu le simți, dacă te incomodează, înseamnă că nu l-ai introdus bine. Le schimb la început o data la 4 ore chiar mai devreme dacă trebuie, iar cu cât se reduce cantitatea de sânge îl țin mai mult, poate 6 ore. N-am eu răbdare 8.

| Justme1997 a răspuns:

Nu sunt deloc incomode. Nu imi par incomode nici cele normale

| dmstefania a răspuns:

Sunt incomode doar in situatia in care le introduci gresit

| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde cat de bine le pozitionezi.Insa nu sunt indicate daca nu ai cum sa il schimbi des sau daca ai o memstruatie abundenta, deoarece sangele practic ramane in interior si nu e chiar bine.

Întrebări similare