Depinde cine le foloseste. De obicei ele sunt facute pentru adolescente care au o menstruatie nu prea abundenta. Ob-urile sunt in natura lor mai inconfortabile, si trebuie schimbate foarte regulat, maxim 2 ore sa le lasi pentru ca de asemenea predispun organismul la infectii si daca ai si o menstruatie abundenta risti sa te patezi si sa fii pusa intr-o situatie neplacuta. Parerea mea este sa nu le folosesti decat daca ai nevoie mare, esti la piscina, sau ai o tinuta unde nu poti purta absorbante normale. In rest cel mai bine e sa le folosesti cele normale, cu aripioare pentru ca sunt mai comode si siguranta ca nu te patezi esti mai mare.
Sunt foarte confortabile în sensul că nici nu le simți, dacă te incomodează, înseamnă că nu l-ai introdus bine. Le schimb la început o data la 4 ore chiar mai devreme dacă trebuie, iar cu cât se reduce cantitatea de sânge îl țin mai mult, poate 6 ore. N-am eu răbdare 8.
Depinde cat de bine le pozitionezi.Insa nu sunt indicate daca nu ai cum sa il schimbi des sau daca ai o memstruatie abundenta, deoarece sangele practic ramane in interior si nu e chiar bine.