Eu am comandat mmulte lucruri: aparat foto, imprimata, o rochita superba:-x etc.
Sunt foarte multumita de toate. aparatul il am de 2 ani si merge struna, bateria tine ca in prima zi.imprimanta o am de vreo 4 ani si nici acum nu am schimbat tusul si merge in continuare perfect.rochitza a fost exact ce mi-am dorit
Este adevarat ca exista multe site-uri care insala. mai bine iai numarul de telefon si ii spuni direct. comanzi prin telefon fara sa-ti dai datele pe net.trebuie sa ai grija de pe ce site-uri comanzi
Te pup
Am comandat o serie de carti pentru testul ECDL. Firma respectiva era din Oradea, eu fiind din alt judet. Am ales metoda platii prin posta, iar in final am fost/sunt multumita de alegerea facuta.
[Yana]
Eu am comandat niste carti si le-am primit la posta atunci le-am platit.Depinde de pe ce sait cumperi.
Depinde ce comanzi(mancare?, haine?, accesori?, incaltaminte? ce?)
eu nu am avut
Si mie imi era teama de a comanda de pe net...insa cam de acum o luna am inceput sa-mi iau diferite produse de pe diferite siteuri, si toate miau venit la timp fara lipsuri sau fara defecte...
Depinde ce anume vrei sa comanzi si depinde si de site, daca e vreun site dubios tot ce e posibil sa numai primesti produsul comandat
sau sa iti vina altceva in cutie
, am destui prieteni care si-au comandat telefoane de pe net si in schimb au primit alt telefon decat cel comandat, telefonul stricat si alte minunatii =).
Eu am comandat carti de la diverse librarii online si n-am avut probleme si de pe eMAG care au fost destul de seriosi