| Trollerasdf a întrebat:

Buna!
Cineva mi-a spus ca nu ma suporta nimeni, mi-a ramas in gand acest lucru.
Si gandindu-ma, poate chiar are dreptate sad
Vreau sa ma placa oamenii pentru ceea ce sunt si sa fiu eu insami, dar daca lumea nu ma place asa ce as putea face.

Sper sa nu spuneti lucruri de genul : O sa gasesti prieteni care sa te placa pentru ceea ce esti.

10 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Pai fata aia care i a zis ca nu te suporta, n are cum sa fie cea mai buna prietena a ta, asta este clar! cel mai bine este sa stai pentru o vreme asa la locul tau, adica sa fii putin mai rezervata cu oamenii... apoi, gaseste pe cineva obiectiv asa in jurul tau, si intreaba-l ce parere are despre tine, rugandu-l sa fie sincer si sa spuna cam cum esti tu din exterior.

| HolyPotato a răspuns:

Degeaba spui să nu scriem răspunsuri de genul că ăsta e adevărul. Să fii tu însuți e un lucru bun, însă nu toată lumea te va plăcea ca persoană. Uneori ne dezvoltăm antipatii din diverse motive, invidia fiind de multe ori cel mai puternic, iar dacă cineva te invidiază poți tu să fii oricine și să nu te placă. Nu e OK să te prefaci ca să creezi cuiva o impresie bună.
Nu te mai frământa cu părerile altora despre tine. Dacă respectivul/respectiva a spus că nu suportă pe nimeni e strict problema lui și cred că are o problemă reală fiindcă suntem oameni. Suntem ființe care avem nevoie să ne simțim apreciate, să ne integrăm într-un colectiv, mai puțin atunci când prezentăm stări depresive.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poate acel,, cineva,, a spus asta din egoism.Nu lua in seama,pentru ca asemenea,, cineva,, tocmai vor sa vada ca te influenteaza spusele lor. Ignorandu-i, renunta si-si cauta alte,, victime,,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, nici pe mine nu ma suporta nimeni. Asa e cand esti mai diferit si doresti ceva mai buna decat o viata de manelisti si la inmormantare un cosciug plin de coji de seminte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bai, asa e cum zice HolyPotato, si nu incerca sa contrazici scrisul meu ca am asa o logoree la degete de-ti vine sa treci Marea Neagra in inot la turci

| zTonia a răspuns:

Daca nu vrei sa iti spunem ca o sa gasesti prieteni care sa te aprecieze atunci singura varianta pe care o mai ai e sa te schimbi in ce vor ei! Si eu sunt in situaatia ta dar intr-un fel m-am schmabat si in altul sunt tot aceeasi persoana! alta varianta nu prea ai. poate vei observa ca iti place mai mult noua ta persoana!

| Steffani a răspuns:

Poate ai fost rautacioasa, sau ai facut pe diva sau orice altceva ce i-a enervat/deranjat pe prietenii tai. Intreaba si tu un prieten cu ce-ai gresit si incearca sa te indrepti {sorry daca nu esti fata laughing}

| NebunaaaaaaBlonda a răspuns:

Discuta cu cea mai apropiata prietena a ta si roag-o sa fie sincera cu tine si sa-ti spuna cum te vede ea din exterior happy

| Trollerasdf explică (pentru NebunaaaaaaBlonda):

Pai cea mai buna prietena mi-a zis ca nu ma suporta nici ea nici nimeni... Deci :-s

| NebunaaaaaaBlonda a răspuns (pentru Trollerasdf):

Atunci incearca sa-ti faci mai multi prieteni baieti. Poate fetele sunt invidioase pe tine din diferite motive