Buna...uite niste stsuri![]()
1)Undeva, cineva se gandesta la zambetul tau si se bucura de prezanta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singur, aduti aminte ca cineva undeva, se gandeste la tine
![]()
2)Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!![]()
3)Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primul pas Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc![]()
4)Frumusetea ochilor nu depinde de culoarea lor...ci de felul in care te privesc![]()
5)vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x
6)Daca cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te iubeste mai mult decat mine![]()
7)As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc![]()
8)As vrea sa fiu o stea, o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca![]()
9)Nu iti vor scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese…iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice.![]()
10)Aseara au cazut 200 de stele. Nu mi-am pus 200 de dorintze ci 1 de 200 de ori. Sa ma iubesti asa cum te iubesc si eu.![]()
Sper sa te ajute ststuri astea...plss fundita daca ti-au plk
Melaniia întreabă:
madalina_4528 întreabă: