| Ciresikaaa a întrebat:

Cum este pe clasa a-8-a? este greu? mult de invatat alea, alea? kiss

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Te rog eu, pentru binele omenirii, reține. Se scrie "in clasa x" nu "pe clasa x".

Revenind, clasa a VIII-a e cea mai frumoasă clasă din gimnaziu, cu toate că dai examenele o să observi o oarecare relaxare cu condiția să te ții de treabă în limite normale, nu este greu. Apoi vine banchetul, despărțirea de colegi și diriginte, emoțiile examenului și ale repartizării în licee.

3 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Mie clasa a 8-a mi-s-a parut cea mai usoara. Materia foarte usoara, pentru ca mai mult s-au facut recapitulari. Profesori se comporta alfel cu voi, pentru ca sunteti cei mai mari din scoala. Si plus ca faceti multe pregatiri pentru banchet, sa vizitati licee! Clasa a 8-a mi-sa parut cea mai frumoasa. Ai sa imi dai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai invatat anii trecuti atunci nu o sa-ti fie greu pentru ca majoritatea lucrurilor pe care le "invatati" sunt recapitulari si putine completari. Dar o sa va sperie si streseze degeaba cu examenele... Ma rog, daca nu le bagi in seama o sa fie ok! happy

| adriana07 a răspuns:

Daca ai invatat ceva in anii trecuti e totul ok. E mai mult sres din cauza capacitatii, in rest nu e nimic diferit de ceilalti ani.