Skins este un serial englez(esc), copie dupa The O. C. si Gossip Girl si multe alte seriale cu adolescenti totusi, precum celelalte doua mentionate mai sus, desi serialul este englezesc, are mult suflet. Este de altfel foarte americanizat, ceea ce eu zic ca-i un plus pentru tot ceea ce inseamna pelicula englezeasca (recunosc, am o oroare fata de tot ce inseamna film/serial englezesc).
Ma rog, Skins vorbeste despre drama adolescentina, despre problemele tinerilor cu ei insisi cu cei din jur si cu viata, dar ii ofera seriei un subrealism aparte. Parca ti se prezinta viata reala si parca totusi nu. Nu cred ca ma intelegi, e cam greu de explicat. Trebuie sa vezi serialul ca sa intelegi. Deci, emotiile par reale, palpabile, dar unele dintre evenimente par putin trase de par. Putin mai mult altele.
Sincer, daca ai vazut 3:15 sau 12:10 sau nu mai stiu cum se numea filmul ala ce trata tema adolescentului in anglia, ma rog, daca-l stii, zi-mi si mie numele ca am uitat complet iar daca nu-l sti, pacat, daca-l prinzi, iti spun eu ca merita. Aaaa gata, am gasit, 2:37 (noroc c-am vote history pe IMDb) Dar, in timp ce 2. 37 este de un realism depresiv, maniaco-disfunctional, violent la atat de multe nivele fara sa fie totusi violent etc., Skins combina drama adolescentului englez cu putina comedie, putina dragoste sincera, putina iesire absurda din rutina si, dupa cum ti-am spus, cu putin subrealism.
am gasit pe net de el
Iti Multumesc Pentru Raspuns, dar eu vreau sa stiu pe ce porgram ruleza
Am auzit ca pe E4
ATi auzit de acest porgram? Il prindeti?
razvanalex24 întreabă: