S eu sunt inalta! Asta e! Am invatat sa ma iubesc asa cum sunt! Si care e problema daca suntem inalte? Multi baieti isi doresc fete cu picioare frumoase si lungi! Ia imbraca'te tu cu o rochita scurta si niste toculete si iesi la agatat! Ia sa vezi cati agati![]()
![]()
So...stai linistita! Am avut o colega care era inalta si spunea mereu:Mai bine ca sunt asa inalta decat sa stau sa miros transpiratiile altor boschetari![]()
Si eu sunt inalta pentru varsta mea
Eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji
Baietilor le plac fetele inalte.Eu am prietene si mai inalte ca tine si au de abia 15 ani
Asa ca nu te ingrijiora. Tatal meu avea o vorba ''Fetele inalte sunt frumoase''
Trebuie sa te simti bine in corpul tau
Pai chiar sunt! am 1, 74. Nu te ingrojora, la "amaratii" de 14-15 ani, eu aveam 1, 70...deci. ![]()
O perioada am fost complexata. Dar doar o perioada ![]()
Sincer, nu iti recomand sa porti fuste chiar scurte...alege-ti una pana la ghenunchi, mulata, cu niste tocuri ortopedice
Mie mi se par ok fetele inalte.
Nu vad ce importanta are asta daca acele doua persoane se iubesc mult.
Draga mea nu maqi fi complexata pentru asta. Nu ai ce sa faci; asa te a lasat dumnezeu ok /Si baiatul meu are 1 92 si la fel sp ca e inalt si cam slab dar nu are ce face ca nu se ingrasa. e adevarat ca are ceva mai multi ani ca tine. o sa gasesti si tu un baiat pe masura ta;. ca si baiatul meu pe inaltimea si virsta lui are 26 ani /; COPII nu mai fi ti complexati
Si eu sunt inalta...am 1.75 si 16 ani.si ma mandresc. orice fata si-ar dorii sa fie inalta.de ce crezi ca cele mai frumoase femei sunt fotomodelele? si de ce crezi ca fotomodelele trebuie sa fie inalte? pentru ca sunt FRUMOASA si ATRAGATOARE... orice barbat si-art dorii sa aiba langa el o fata inalta, cu picioare lungi etc...decat una pitica, tocmai buna s-o scuipe in cap
asa ca lasa complexele la o parte si multumeste-i lui Dumnezeu k te-a lasat asa. eventul, du-te si la o agentie de manechine...si de ce sa nu porti tocuri? monica columbeanu are peste 1.80 si poarta tocuri de 10-15 cm si nu ii mai e rusine...si in plus u nu esti o fata inalta, esti doar inaltuta. pup
Si eu is inalta da nu am ce sa fac chiar sunt multumita de acest lucru...nu uita ca fetele cele mai frumoase sunt fetele cu piceoare lungi asa ac noo stes
Am 40 de ani si sper sa mai stim unul de altul pana atunci.desi nu /mi fac griji pentru tine, ci mai mult pentru mine
Si eu sunt inalta.si am fost complexata o vreme foarte serios pe chestia asta.si am 1.81.dar ma accept asa cum sunt.de ce sunt alese ca cele mai frumoase femeii ale lumii doar cele inalte? pentru ca lorr li se pare pleonasm sa fi pitica si frumoasa.intodeauna atrage atentia o fata mai inalta, se face mai mult observata.am observat ca toate prietenele mele scunde sunt complexate de inaltime, si de asta poarta tocuri cat mai inalte.
.so.nu mai fi suparata.chiar bucurate ca ai norocul sa fi inalta. daca te fascineaza moda, poti incerca chiar ca si model.
Sincer si eu am 1.73.si nu mi se pare ca sunt inalta emai bine sa fii inalta decat o pishpirica de aia
Da mai scootsie dar eu nu prea ma simt bine intre persoane mai mici de statura decat mine.prietenele mele sunt micute iar eu... ditai frate...
De parca o sa mai stim atunci unul de altul
mersi oricum .nu mai conteaza acum... aaapropo:cati ani ai?
De ce spui"la amaratii mei de 14-15 ani"? Orice fata ar dori sa fie asa de inalta la varsta asta![]()
Mie una mi-ar place sa fiu mai inalta, eu am doar 1, 65
M-ai bine inalta decat pitik
sa-ti pui problema asta... dupa ce cresti peste 2 m
daca o sa m-ai cresti ceea ce este normal pana la 18 anishori
eu am 1.75 la 20 ani
si as vrea sa m-ai cresk
have a nice day
:*
Bianca, fetele inalte sunt cele mai sexy si cele mai frumoase! Nu trebuie sa fi suparata pe inaltimea ta, deoarece alte fete care au 1, 50-1, 60 si-ar dori sa aiba peste 1, 70. Eu am 1, 75 si crede-ma.am multi admiratori! Te pup
Cele mai multe fete isi doresc inaltimea ta care este necesara in meseria de prezentatoare de moda, sportive f. bune... Poti sa porti orice te face sa te simti bine...
Eu am 1.67 si sincer mi-as dori sa fiu mai inalta putin...asa ca nu-ti mai fa probleme...ai grija de tine
Bună.
Nu te mai agita atât.
Eu la vârsta ta eram cea mai înaltă fată din generală și îți da-i seama ce chin era pe mine, aveam 1.73 cm (și cu înălțimea asta am rămas și acum).
Acum, cu trecerea anilor, percep altfel lucrurile.
Port tocuri înalte și subțiri, chiar foarte subțiri și ajung să fiu la 1.80 - 1.85 cm și mă simt excelent în pilea mea.
Pa, pa.