| Bianca_4346 a întrebat:

de mult timp sunt suparata pe o chestie:sunt prea inalta...adica la amaratii mei de 14-15 ani am deja 1, 73-1, 74... daca vreau sa port tocuri ar trebui sa port de-alea foarte mici? voua v-ar conveni sa fiti in locul meu?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

S eu sunt inalta! Asta e! Am invatat sa ma iubesc asa cum sunt! Si care e problema daca suntem inalte? Multi baieti isi doresc fete cu picioare frumoase si lungi! Ia imbraca'te tu cu o rochita scurta si niste toculete si iesi la agatat! Ia sa vezi cati agatibig grinwinking
So...stai linistita! Am avut o colega care era inalta si spunea mereu:Mai bine ca sunt asa inalta decat sa stau sa miros transpiratiile altor boschetarirolling on the floorrolling on the floor

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt foarte inalta! La inceput aveam si eu o parere proasta despre lucrul asta adr acum mi-am dat seama ca lucrul acesta este foarte bun si nu uita o vorba fameile inalte au cele mai frumoase piceoare...peste catva ani o sa te bucuri de inaltimea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti deloc asa. Eu am 1.78 si 58 kg, la doar 15 ani. Am fost remarcata intr-un restaurant, si acum sunt fotomodel. Dar nu asta e important. Cred ca cel mai important lucru e sa ai incredere in tine happy. Ar fii bine sa iti faci curaj si sa porti tocuri. Si chiar de 10 cm. ( mi se par aiurea cele de 5.)Acum depinde si de ceea ce iti place tie. Sigur o sa atragi privirile + ca se gasesc multi baieti inalti, care stiu sa aprecieze si care isi doresc fete la fel de inalte ca ei. Ar trebui sa fii mandra de cum arati. Mai multa incredere in tine! >:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of te inteleg perfect eu am un 1, 80 la 15 ani si vreau sa iti spun ca si eu am fost trista o vreme dar apoi am auzit la tv ca rusoaicele fotomodel fac implat la osul piciorului un fel de os artificial de lungime de 10 cm ca sa ajunga pana la 1.95
iti dai seama ce inalte sunt...simtate bine in pielea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm. BUNA! ce sa zic. mă apropii cu pasi repezi de 18 anisori si am 1 57 sau cam asasad imi e foarte greu ca sunt asa mica dar am un prieten de 4 ani care ma incuajeaza mereu love struck si imi spune că sunt frumosa oricum! dar. mie me greu pentru că el e mai inalt decat mine sadsi toti prietenii mei sunt inalti.sad colegele sunt ca mine dar grupul unde facem party-uri sad sunt mai mari la vîrsta si inaltime si ma simt nasol. Nici fffff inalta nu mi-ar placea sa fiu dr. as mai vrea putin! Pe tocuri sunt mai mult decat O. K nu vreau nici sa ma laud. daca as mai creste putin love struck Ar fi perfect dar sa fim sinceri.cine e perfect?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu am 14 -15 ani si am 1, 77 si port tocuri inalte nu ma deranjeaza, dar tu trebuie sa inveti sa ta apreciezi asa cum esti pentru ca nimeni nu va putea sa iti i-a din inaltme simtete bine in pielea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate fete inalte pe aici laughing trebuie sa fac o selectie pentru inaltimea mea 185 la 18 ani! Sa vedem cine se ofera big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita eu la 15 ani am 1. 80 si port tocuri si de 7 cmwinkingnu. mi fac probleme deloc big grinbig grinasta e viata... daca asa a fost sa fie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce coincidenta...am 15 si 1. 74 si "sufar" de aceeasi problema.Ma cam deranjeaja cand merg pe strada si vad fete SI baieti mai mici decat mine. E greu si cu prietenii pentru ca nu gasesc des baieti mai inalti ca mine.Macar daca as fi aratat mai bine dar am si 50 kg...vai de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappysi eu am 14 ani si 1. 75happysunt sportiva si inalta.toata lumea apreciaza fetele inalte. iar cei care comenteaza nu fac decat sa jigneasca si se rad de prostia loroh go on! foarte multe fete ar dori sa fie inalte asa ca nu iti face problemehappypoti lua legatura cu o casa de moda si sa te faci fotomodel! fii mandra ca esti inaltahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu sunt deja in locul tau :sunt exact in acceasi situatie...am 14 ani si 1. 73 fetele de la mine de la schl sunt tampite si comenteaza dar sunt sigura cls le roade invidia. Eu cred ca noi o sa avem un viitor minunat pentru ca nu toate fetele sunt la fel (sunt putine fete inalte). Este un avantaj si la baieti pentru.ca de obicei fetele inalte au picioare lungi(sexyyy)cea ce le place baietilor.Deci noi avem avantaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sty ca si yop st inalta am 17 ani si am 1, 75 dr sa sty ca uneori am fost chiar suparata de faptul acesta dar am si 1, 76 si poate p viitor o sa devin un fotomodel, manechin ceva superb...

| vasy_7756 a răspuns:

Indiferent de inaltime draga, toti avem perechea noastra si sa nu-ti mai para rau ai grija de tine si iubestete asa cum esti team pupat pa pa

| drammaqueen a răspuns:

Mie sincer mi-ar fi placut sa fiu in locul tau sad. Am aceiasi varsta si am 1. 54 si toata lumea face misto de mine dar nu inaltimea conteaza cel mai mult happy So don't worry.

| mada96 a răspuns:

Eu am 13 anai abia impliniti si am 1, 74winking
nu fii complexata de inaltimea ta. sunt fete care ar vrea sa fie ca noiwinking
eu practic voley si stiu fete care si cu sport, sunt mici. adica la 1, 60 sau 1, 55.
nu fii complexatawinking

| Felicity a răspuns:

Salut la toti!
Eu as zice Bianca ca problema ta e inca mica... daca o sa cresti in inaltime mai tare.atunci o sa fie rau! capul sus oricum!
Ce as putea sa zic in concluzie cu inaltimea... e si la mine problema mare am 17 ani si 1. 85, tatal a fost cel mai inalt 1. 82, dar nu inteleg de ce l-am intrecut crying chestia asta ma supara tare, fiind cea mai inalta in clasa, colegele mele avind toate de la 1. 70 in jos, faptul ca la noi in chisinau fetele inalte nu-s cam intrebate(dup parerea mea), ma face sa sufar, dar lupt!

| Diana_8745 a răspuns:

Buna! nu cred ca ar trebui sa te plangi de inaltimea tah.pai eu am 16 ani sh 1, 78. o sa vezi ca p viitor o sa te bucuri de inaltimea tah, multe ar vrea sa aiba inaltimea tah.si ink ceva.baietilor le plac fetele inaltesmugsmug.asa ca nu`ti mai fa atatea griji in privinta asta:*