S eu sunt inalta! Asta e! Am invatat sa ma iubesc asa cum sunt! Si care e problema daca suntem inalte? Multi baieti isi doresc fete cu picioare frumoase si lungi! Ia imbraca'te tu cu o rochita scurta si niste toculete si iesi la agatat! Ia sa vezi cati agati![]()
![]()
So...stai linistita! Am avut o colega care era inalta si spunea mereu:Mai bine ca sunt asa inalta decat sa stau sa miros transpiratiile altor boschetari![]()
Nu trebuie sa gandesti deloc asa. Eu am 1.78 si 58 kg, la doar 15 ani. Am fost remarcata intr-un restaurant, si acum sunt fotomodel. Dar nu asta e important. Cred ca cel mai important lucru e sa ai incredere in tine
. Ar fii bine sa iti faci curaj si sa porti tocuri. Si chiar de 10 cm. ( mi se par aiurea cele de 5.)Acum depinde si de ceea ce iti place tie. Sigur o sa atragi privirile + ca se gasesc multi baieti inalti, care stiu sa aprecieze si care isi doresc fete la fel de inalte ca ei. Ar trebui sa fii mandra de cum arati. Mai multa incredere in tine! >:d
Of te inteleg perfect eu am un 1, 80 la 15 ani si vreau sa iti spun ca si eu am fost trista o vreme dar apoi am auzit la tv ca rusoaicele fotomodel fac implat la osul piciorului un fel de os artificial de lungime de 10 cm ca sa ajunga pana la 1.95
iti dai seama ce inalte sunt...simtate bine in pielea ta
Hm. BUNA! ce sa zic. mă apropii cu pasi repezi de 18 anisori si am 1 57 sau cam asa
imi e foarte greu ca sunt asa mica dar am un prieten de 4 ani care ma incuajeaza mereu
si imi spune că sunt frumosa oricum! dar. mie me greu pentru că el e mai inalt decat mine
si toti prietenii mei sunt inalti.
colegele sunt ca mine dar grupul unde facem party-uri
sunt mai mari la vîrsta si inaltime si ma simt nasol. Nici fffff inalta nu mi-ar placea sa fiu dr. as mai vrea putin! Pe tocuri sunt mai mult decat O. K nu vreau nici sa ma laud. daca as mai creste putin
Ar fi perfect dar sa fim sinceri.cine e perfect?
Ce coincidenta...am 15 si 1. 74 si "sufar" de aceeasi problema.Ma cam deranjeaja cand merg pe strada si vad fete SI baieti mai mici decat mine. E greu si cu prietenii pentru ca nu gasesc des baieti mai inalti ca mine.Macar daca as fi aratat mai bine dar am si 50 kg...vai de mine
Buna
si eu am 14 ani si 1. 75
sunt sportiva si inalta.toata lumea apreciaza fetele inalte. iar cei care comenteaza nu fac decat sa jigneasca si se rad de prostia lor
! foarte multe fete ar dori sa fie inalte asa ca nu iti face probleme
poti lua legatura cu o casa de moda si sa te faci fotomodel! fii mandra ca esti inalta
Deci eu sunt deja in locul tau :sunt exact in acceasi situatie...am 14 ani si 1. 73 fetele de la mine de la schl sunt tampite si comenteaza dar sunt sigura cls le roade invidia. Eu cred ca noi o sa avem un viitor minunat pentru ca nu toate fetele sunt la fel (sunt putine fete inalte). Este un avantaj si la baieti pentru.ca de obicei fetele inalte au picioare lungi(sexyyy)cea ce le place baietilor.Deci noi avem avantaj
Indiferent de inaltime draga, toti avem perechea noastra si sa nu-ti mai para rau ai grija de tine si iubestete asa cum esti team pupat pa pa
Mie sincer mi-ar fi placut sa fiu in locul tau
. Am aceiasi varsta si am 1. 54 si toata lumea face misto de mine dar nu inaltimea conteaza cel mai mult
So don't worry.
Eu am 13 anai abia impliniti si am 1, 74![]()
nu fii complexata de inaltimea ta. sunt fete care ar vrea sa fie ca noi![]()
eu practic voley si stiu fete care si cu sport, sunt mici. adica la 1, 60 sau 1, 55.
nu fii complexata
Salut la toti!
Eu as zice Bianca ca problema ta e inca mica... daca o sa cresti in inaltime mai tare.atunci o sa fie rau! capul sus oricum!
Ce as putea sa zic in concluzie cu inaltimea... e si la mine problema mare am 17 ani si 1. 85, tatal a fost cel mai inalt 1. 82, dar nu inteleg de ce l-am intrecut
chestia asta ma supara tare, fiind cea mai inalta in clasa, colegele mele avind toate de la 1. 70 in jos, faptul ca la noi in chisinau fetele inalte nu-s cam intrebate(dup parerea mea), ma face sa sufar, dar lupt!
Buna! nu cred ca ar trebui sa te plangi de inaltimea tah.pai eu am 16 ani sh 1, 78. o sa vezi ca p viitor o sa te bucuri de inaltimea tah, multe ar vrea sa aiba inaltimea tah.si ink ceva.baietilor le plac fetele inalte![]()
.asa ca nu`ti mai fa atatea griji in privinta asta:*