|

Bună dimineața! Ce părere aveți despre acele persoane care încearcă să se schimbe din cauza ofenselor ceilorlalți? Un exemplu e acela în care un băiat, să zicem, ar fi mai grăsuț și din cauza aceasta ar fi tachinat de colegi, etc. Ca efect, acesta s-ar pune pe slăbit dar nu într-un mod sănătos, gen s-ar înfometa ca să slăbească mai repede ca să le arate celor care au râs de el, cum arată el slab. Eu numesc asta imaturitate și o stimă de sine scăzută. Voi ce ați mai adăuga?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca baiatul se infometeaza ca sa slabeasca, inseamna ca este un prost, luand o decizie care ii va afecta doar sanatatea.
Un copil care judeca, ar adopta o metoda de slabit sanatoasa: renuntand la ceea ce il ingrasa, respectiv: reducand portiile de mancare, renuntand la sucuri, dulciuri, paine, fainoase si snackuri.
Foarte important fiind sportul, caruia trebuie sa-i acorde seriozitate maxima si consecventa.
Infometarea este cea mai mare prostie posibila care nu ajuta la nimic, pentru ca imediat cum manaci, se depune mai mult si iei in greutate, asta daca nu lesini si cazi pe strada.
Deci, infometarea este exclusa!

| a răspuns:

Bineînțeles că astfel de persoane au o stimă de sine scăzută din cauza celor din jur.
Însă atunci când o persoană simte că trebuie să își îmbunătățească aspectul fizic trebuie să fie din proprie inițiativă și nu pentru că vor alții.

| a răspuns:

Neata era cand m-am trezit eu. Go to school