| Natasha_6158 a întrebat:

Eu am 17 ani si 10 luni si am fost cu mama la endocrinolog la recomandarea unei profesoare. Mi s-a intocmit o fisa de investigatii, mi-au fost puse intrebari si mi s-au recomandat analize hormonale. Le-am facut insa am o mica problema.Nu am putut sa ii spun doctorei adevarul, ca iau anticonceptionale, pentru ca ma auzea mama si mi-o puneam in cap. Are vreo legatura faptul ca nu am spus de pilule si ca am facut analizele fara sa precizez acest lucru? Acum cand o sa ma duc la control, ar trebui sa ii spun doctorei de asta sau nu?:-sHellpppppp

Răspuns Câştigător
| cami_5314 a răspuns:

Da! Este foarte important sa ii spui dr acest lucru pentru ca in pilulele anticonceptionale sunt hormoni si influenteaza rezultatul analizelor. Daca tu iei hormoni in pastile este evident ca or sa iasa la analize, si astfel faci analizele degeaba, ba chiar mai grav sa iasa analizele ciudate si sa-ti dea nu stiu ce tratament, de care tu nu ai nevoie. Trebuie neaparat sa vorbesti cu dr in privinta asta.

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Faptul ca nu ai spus doctoritei ca iei contraceptive este foarte rau. Anticonceptionalele sunt de fapt hormoni si asta iti va afecta rezultatele analizelor, asa ca daca nu ii spui doctoritei, iti vei face mai mult rau decat bine, ea va crede ca ai cine stie ce problema hormonala.

| alonet a răspuns:

Pai avand in vedere ca tratamentul cu anticonceptionale e pe baza hormonala si tu ti-ai facut o examinatre endocrinologica, hmmm ar putea fi o posibilitate sa nu aiba importanta, si chiar daca ar fi, ar fi extrem de mica happy deci scrie un bilet ca iei si pastile numai sa pastreze discretia fata de mama ta, si plus de asta la 17 ani poti merge si singura la control!

| Nebuneală a răspuns:

Mai bine spune-iwinking! Pt ca la rezultate o sa isi de`a seama dupa dupa analizele talewinking! Pt ca le influenteazawinking!
Succes!

| CHILIPIR a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i spui. Efectul anticonceptionalelor asupra organismului tau este vizibil la analize. Pana la urma ai o discutie cu mama ta ca banuiesc ca de ea iti e rusine nu de doctor. Dupa ce ai lamurit problema cu mama apoi nu vei mai avea nicio problema sa-i recunosti si doctorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu... dar mai bine i-ai spunehappy