Asta esti tu, o fata mai cuminte... asa s-a conturat personalitatea ta in timp. poti sa bei daca vrei, dar nu iti sugerez sa te inbeti cu colegii la o petrecere, sa dansezi pe masa si sa cazi sub scaun si a doua zi sa te vezi pe youtube. poti sa fumezi, dar la coltul scolii e o lume dura care miroase a droguri, tutun si duhneste de indifrenta. poti sa te prostesti cu diversi tipi, dar s-ar putea ca intr-o zi sa te indragostesti de un baiat de treaba care sa te dea la o parte pentru fete cuminti, cu capul pe umeri, cu trecutul si sufletul curat.
aici e doar un joc de convingere, de tarie, dar sa stii ca realitatea poate fi "intunecata" si fara sa duzneasca a alcool, tutun si indiferenta
Până ce nu-ți distrugi sănătatea eu zic să încerci tot ce îți trece prin cap.
Dacă spui că ești o fată cuminte, atunci nu știu ce parte întunecată ar exista.
Iti trebuie bautura pana dupa a 2-a zi cand iti explodeaza capu ( mahmureala ). Eu zic sa incerci, merita Chiar daca a doua zi mi-a explodat creieru eu zic ca a meritat prima betie pe la 14 ani am tras-o parca. ( cand am terminat clasa a 8-a )
Acu despre fumat ce pot sa-ti spun.
Eram si eu curios, am fumat cam 2 luni, am dat de sport si m-am lasat. Fumam cam 2-3 tigari pe zi, deci nu era dependenta dinaia nebuna, concluzia de aici era ca poti incerca dar sa nu devina obisnuita.
La sarutat nu ma bag, pana il gasesti pe ''ales'' mai cauti.
( aa si daca iti trebuie fumat, incearca Iarba ) nu provoaca dependenta.
Te sfatuiesc sa nu faci asta! Daca te apuci o data sa bei,,, o data" se va transforma in,, zilnic"... Daca iti vei descoperi o data partea intunecata, vei ramane mereu cu ea. Nu incerca sa te schimbi in rau, numai in bine!
Hmm
Sincer si eu imi doresc chestia asta, dar mai bine raman asa cuminte cum sunt, pentru ca daca incerc si imi place, o sa mai vreau, si o fac din nou, si din nou si din nou, si devine obisnuita si uite asa devi o persoana "urata", sa zic asa.
Asa ca mai bine ramai asa cum esti, dar totusi, fa-ti un prieten ( iubit ) si poate te simti mai bine, nu o sa te simit fata aia cuminte ( si prin a te simit bine nu ma refer la sex, sa nu se inteleaga gresit "
Bafta :**
Ti-as spune sa vii la mine si ne vom distra impreuna ). Dar nu. Fata draga, din cate ai spus mai sus esti o tipa foarte cool! Nu fuma ca iti distrugi organismul, si nici nu bea ca te duce la distrugere psihica, sociala si orice fel! In legatura cu baieti, ai grija ca nu e mereu bine. Sunt genul de persoana care face aproximativ toate lucrurile astea si si-ar fi dorit sa nu le faca, dar asta sunt, nu ma pot schimba. La fel cum nu te poti schimba si tu. Lumea te place sigur pentru ceea ce esti. Nu strica sa iti faci un prieten si sa ai parte de primul sarut, sau sa iesi in cluburi, poate odata sa te si imbeti dar sa ai langa tine prietenii care vor avea grija de tine. Ai grija ce-ti doresti ca ti s-ar putea indeplini...
Http://www.youtube.com/watch?v=jcKi4-PkG08,Bate cam spre ce vrei tu.Sunt sigur ca nu vrei ca domn Dragon:).Hai sa fim cuminti.
BiAnCaGeoNiCo întreabă: