|

Bună! Eu vreau sa devina vloggerita, dar ma împiedică un singur scop. Eu am doi frați mai mari, unul este mai mare ca mine cu 13 ani (îl voi numi y) iar celalalt frate este mai mare cu 15 ani (îl voi numi x). Eu cred ca X m-ar susține pentru ca în 2007 (parca nu mai știu sigur) a avut un canal de Youtube și vrea sa înceapă din nou. X chiar îmi spune ca asta chiar e o chestie bună și îmi spune sa fac asta. Ei bine îmi este frica ce va spune Y (fratele cu 13 ani mai mare). Ma gândesc ce va spune, ce voi face în acea situație, dacă ma va obliga sa încetez? Eu chiar îmi doresc sa fac asta mai mult ca orice pentru ca nu este o nevoie ci o pasiune. Ce credeți ca ar trebui sa fac? Va mulțumesc foarte mult celor care îmi vor răspunde. Dau fundita. Scuzați-mi categoria dar am nevoi de răspunsuri rapide. Va puuup

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Un vlogger e un om care se expune unui public larg - viața lui devenind destul de publică din momentul în care începe să facă asta.

Aparent, tu deja ai emoții cum vor reacționa 2 oameni (sau unul dintre ei), frații tăi...

Punând astea împreună, consider că e prematur să te gândești să fii vloggeriță acum, pentru că ți-ar aduce multă frustrare generată de presiunea care vine din partea publicului - cu cât mai mare cu atât mai mare.

Ca regulă generală, aș zice să nu cauți să devii populară, să nu faci din asta un scop în sine. Nu rezolvi mare lucru decât că renunți la o parte din viața ta personală - ți-o afectezi ireversibil (de multe ori).

Poți în schimb (și asta chiar acum) să îndrăznești să vorbești direct cu oamenii din jurul tău, pe temele care te preocupă. Și să vezi ce impact ai. De asemenea, poți să aloci timp să studiezi cât mai multe lucruri interesante și valoroase - să acumulezi cunoștințe și deprinderi care să te facă cu mult peste nivelul mediu al celor de vârsta ta. Aici chiar e fain să te dezvolți, să insiști la maxim. Îți va fi util. Și poți considera asta ca parte din proiectul tău de lungă durată: cândva în viitor o să fii suficient de pregătită să lansezi public video-uri cu tine vorbind - fără să te temi de oameni, mai ales de cei apropiați.

Succes!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce treaba au x si y cu ce faci tu pe Youtube?

| a răspuns:

Dacă pentru tine contează ce spun alte persoane, nu poti fi persoană publică(vlogger, model, etc)

| a răspuns:

Pai daca tu vrei sa faci ceva, faci. Nu stiu de ce te-ar speria asa de tare opiniile fratilor tai rolling on the floor. Faci video si ii trimiti videoul l ui x "Ce zici? Place videoul meu? rolling on the floor" Daca zice ca "NUUU STERGE-L" (putin probabil sa spuna asta) Mai faci vreo 10 video-uri si le postezi fara sa iti pese prea tare parerea lui. Btw nu recomand sa faci vloguri daca ai sub 17 ani.

| a răspuns:

E ok, în primul rand nimeni nu te poate obliga sa faci ce ție îți place, probabil ca "Y" nu te ar susține, ar rade de tine, etc. Pe scurt, îl poți numi hate? Nu trebuie sa te descurajezi, nu trebuie sa îți pese de părerea altora. PS: Dacă îți faci canal de ytb sau ceva de genul, plz da mi numele?

| explică (pentru Gabriel_Florin_1997):

Sigur îți voi da numele după ce voi posta primul video. Îți voi da numele în privat

| a răspuns (pentru CrissyKryssy):

Sa mi-l trimiti si mie!

| explică (pentru Excalibur09):

Ți-l voi trimite. Dar ma poți ajuta cu un sfat sau ai venit doar pentru a spune asta?

| a răspuns (pentru CrissyKryssy):

Pai ți-am lasat un sfat mai sus.

| explică (pentru Excalibur09):

Te rog sa ma scuzi. Eu când citesc răspunsurile nu citesc numele utilizatorului. Îmi pare rău, nici nu știi cât de rușinoasă ma simt acum. XD

| a răspuns (pentru CrissyKryssy):

What? Nu trebuie sa te simti rusinata pentru un lucru atat de banal. xD

| a răspuns (pentru CrissyKryssy):

Https://m.emag.ro/......D0DK47BBM/
Grăbește te și ia-o pe asta, chiar foarte avantajos de la 1000 de lei la 250 de lei e super.

| explică:

Am uitat sa zic ce camera ar fi buna. Aceasta camera ar fi buna? https://m.emag.ro/......DDXZK0BBM/

| a răspuns (pentru CrissyKryssy):

Ce buget pentru camera ai?

| explică (pentru Gabriel_Florin_1997):

Am banii necesari pentru aceasta camera