Buna!
In primul rand as vea sa spun ca si eu sunt foarte curioasa,asa ca am citit si raspunsurile celorlalti.A durat ceva sa desciferz ce au zis,pentru ca au scris ca naiba.
Am auzit si eu de chestia cu berea,si chiar merge,pentru ca asa a facut o tipa pe care am cunoscut-o.Dar cel mai bine este sa te dai cu crema de plaja,pentru ca este periculos sa stai fara. Poti face insolatie, si de acolo chiar mai rau.
Eu zic sa te dai cu un strat destul de gros de crema, pentru a-ti proteja bine pielea. Apoi, poti sa intri putin in apa si sa te stropesti macar.Apa este destul de rece la mare din cauza ploilor, deci nu iti recomand sa stai prea mult ca sa nu racesti. Eu de obicei ma innegresc destul de mult cand merg la plaja.Ma bronzez foarte repede si imi place sa fiu foarte neagra.Acum depinde si de piele.
SucceS!
Nu te da nici cu ulei de masline, nici cu bere..gandeste-te ca stai intr-o caldura imensa fara spf, mai bine da-te cu crema cu spf 30 si foloseste creme autobronzante..nu e bine sa nu te dai cu spf la plaja, iti distrugi pielea, primele riduri apar de la soare
Soarele din luna Mai, am auzit ca e cel mai bun pentru bronzat...dar acuma ca a trecut, stai in apa si dupa te pui la soare(30-o ora pe o parte)
Da, e adevarat si uleiul de masline e bun, dar dupa trebuie sa faci dus.
Uleiul de masline este cel mai indicat, berea mai bine o bei, stai in apropierea apei daca nu vrei sa intrii in ea, dar uleiul te "rumeneste" cel mai bine.
Dupa ce ajungi acasa de la plaja, iti faci ceai de musetel, si cu
Pliculetele iti
Masezi pielea, o sa arate super iti garantez eu, e o culoare aparte
Nu e bronz si atat o
Sa ti luceasca putin pielea, garantez ca iti va placea try it
Pe plaja vin tot felul de vanzatori cu pietre negre, cred ca se numesc smoala, dar nu stiu sigur denumirea pietrei. Apoi te ungi cu ea.
CristiMarincas întreabă: