| ir3al a întrebat:

BUNA FETELOR... dati-mi si mie statusuri de "fete":d adica gen "Imi iau tocurile si plec.sa nu astepti din partea mea respect". dau si funda

Răspuns Câştigător
| dexydeea a răspuns:

-Fetele se aranjeaza se fardeaza se imparfumeaza pentru baieti, iar ei cand te vad spun'' mama ce fund are asta''
-E fata calculata care stie cum si unde sa te faca.Stie cand sa rada, stie cand sa fie suparata.In ochii tai sa fie:SINGURA fata importanta
-Am pretentii ` marii `! am intenti bunne `! is nebunaaa ` si`mi ardee de glume
-Ai Sa Cauti Persoana MeaH, In Fiecare `EA` Din Viata Ta. Buna Sau Rea, Eu Am Fost Doar A Ta Ea In Orice Moment Poate Fi si-a Altuia
-Baieti Au Balansul Lor Fenomenal Dar Intotdeauna Fetele Au Rolul Principal
sunt fetita rasfatata si de multi apreciata, imi plac mult masinile dar si motoarele, nu am pretentii la ele doar sa fie ale mele:X:X"
- Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… sa nu arat tristetea din sufletul meu!
Vreau sa stii ca de azi..Devin indiferenta..Devin mult mai rea..Devin fata perfecta...

Ocaziile nu sunt niciodata pierdute! Altcineva le va lua pe cele pe care tu le-ai ratat!

Este o prostie sa renunti la visele tale, doar pentru ca unul nu s-a implinit...[love struck]

Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea.

De`ai putea sa vii o clipa, sa ma vezi atat as vrea...si sa te convingi iubire, ce`a ramas in urma ta!

Fii atent sa vezi cum doare cand o sa ma vezi nepasatoare

0 răspunsuri: