| BubuuLinna a întrebat:

Fetelor este folositor sa-ti faci parul cu placa. daca vrei sa arati mai bine? tongue happy.tongue thinking

Răspuns Câştigător
| AndaWest a răspuns:

Daca tu vrei sa arati bine poti face ce vrei tu,te vopsesti,iti tai parul,ti-l indrepti, ti-l incretesti.e bine sa experimentezi mai multe stiluri, ca pe urma imbatranesti si o sa-ti para rau:-p

8 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Intr-un fel da, depinde daca nu mai vrei sa dai bani la coafor desi in timp iti distruge fff mult parul. fundita?

| Bubuu a răspuns:

Eu mi-l fac o data pe saptamana sa arate mai bine, eu consider ca ma avantajeaza parul drept.Dar totusi mi-este frica pentru ca as putea sa il ard.

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Da este arata bine. Dar sa nu te faci decat cel putin o data pe saptamana, rareori de doua ori ca altfel de la o vreme il arzi si trebuie taiat definitiv. Funda?

| LiveYourLife a răspuns:

Eu zic ca da, dar doar la evenimente importante

dar asa daca te faci in fiecare zi ti se arde parulwinking

| Vasilina a răspuns:

Te ajuta sa arati bine pentru cateva momente, dar dupa dauneaza parului:d dar daca tot folosesti placa incearca sa n-o folosesti desbig grin

| BuBu_6578 a răspuns:

Nu este prea bine pentru parul tau pentru ca ti`l arde deci ti se toceste...tongue

| Crysstynaa_1272 a răspuns:

Eu zic ca da.Tot timpul imi fac parul cu placabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sun baiat si totusi nu e foarte bine sa-ti dai parul cu placa deoarece til arzistraight face!