| Mia999 a întrebat:

Buna(funda+vot)am un tricou alb si as vrea sa il decorez(cuvinte, flori, fluturi etc)///imi da-ti voi niste idei...cum as putea sa il fac? as prefera multe cuvinte((&*engleza.romana etc)dau funda si vot garantat))...mersi anticipat :* happy

Răspuns Câştigător
| OFetitsaRoz a răspuns:

Pai poti face in felul urmator...noi anul acesta am terminat clasa a 8a si neam adus toti tricori albe si sau semnat toti colegii si profesorii dar uh poti scrie alte lucruri de exemplu "Sa poti sa crezi /cand unii te inseala / Sa te ridici/cand unii de doboara/sa poti ramane cand unii vor sa te alunge,/sa crezi chiar daca sufletul iti plange/si cald ramai /chiar daca afara ninge/ ASTA-I ARTA DE A INVINGE" sau "8.Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
9.Nimic nu doare mai tare, decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.
10.Bruma ucide florile asa cum uitarea ucide prieteniile!
11.In iubire nu asculta sfaturile altora, fa cum te indeamna inima!
12.O clipa de fericire e mai puternica decat 16 ani suferinta!
13. Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!
14. Fericirea este o minge de fotbal, cand este aproape o lovesti cu piciorul, cand este departe alergi dupa ea! 15. Dragostea nu este nici odata mai puternica decat atunci cand te face sa suferi!
16.Cand suferi nu privii in urma cu teama, ci in jur cu intelegere.
17.Cel mai dureros lucru din lume este sa te simti in plus, acolo unde odata era totul.
18.Sa traiesti cand viata iti scoate in cale durerea si mahnirea!
19.Sa iubesti cand inima iti este mai trista si mai singurata ca oricand!
20.Sa plangi, cand trebuie' sa fii mai tare ca Sfixul.
21.Sa ierti, cand stii ca nu-i de iertat.
22.Sa pleci, cand stii ca trebuie sa ramai.
23.Sa speri in orice, caci insasi viata e o speranta! 23.Numai nebunii si sfintii nu se contrazic!
24.Defectele sunt mari cand dragostea e mica!
25.A iubi inseamna a nu cunoaste orgoliul si ura!
26. Iubirea adevarata poate sa sufere dar nu sa moara!
27.Cine-ti arata multa dragoste nu te iubeste!
28.Separa-ti sufletul de trup si iubeste fara a te gandi la consecinte!
29. Iubeste ca sa poti trai!
30.Cuvintele frumoase incanta prostii!
31.Sa visem impreuna ...si sa ne inplinim visele impreuna!
altceva poti face niste desene frunoasecare iti vor aduce aminte de ziua in care le-ai facut sau poti da colegilor printre versuri sa iti faca ceva desene... sper ca am fost de folos BAFTA!:X

1 răspuns:
| קคקยรђเςค a răspuns:

Eu cand am un tricou alb simplu ma duc la toti prieteni mei si ii pun sa se semneze pe tricou...iese o chestie mistobig grin