anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ieri 07.08. 2017 am fost la o pizzerie nu da-u numele nu fac reclama ca poate se i-a nimeni de mine.M-am dus la acea pizzerie cica oferta de Luni 1+1 gratis si m-am gandit sa intru mare greseala!.Am intrat si am comandat o pizza si un suc sucul l-am primit mai devreme am asteptat pentru pizza o ora si cand am intrebat a zis ca e o defectiune la calculator (si da ca eu nu intrebam nu aveai de gand sa-mi spui?) am vrut sa platesc sucul dar a spus ca e gratis dar l-am platit (ce vrei sa sune alarma la iesire si dupa sa zica la paza ca nu am platit). Intrebarea este pot sa fac ceva adica sa ma duc si sa fac ceva sa fac reclamatie se poate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ai putea sa vorbesti cu angajatorul si sa ii explici sau sa faci reclamatie. Totusi, cred ca o sa iti pierzi timpul, nu e ceva grav si e posibil sa nu te ia nimeni in serios. Da, stiu, e dreptul tau, dar crede-ma ca nu o sa rezolvi nimic. Sau poate da. E alegerea ta.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Du-te lunea viitoare si inregistreaza tot!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce sa depui plangere? Pentru ca au avut o defectiune si nu te-au avertizat inainte? Dar ti-au spus cat timp trebuie sa astepti pana e gata comanda?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu m-au avertizat inainte

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai ai putea sa vorbesti cu angajatorul si sa ii explici sau sa faci reclamatie. Totusi, cred ca o sa iti pierzi timpul, nu e ceva grav si e posibil sa nu te ia nimeni in serios. Da, stiu, e dreptul tau, dar crede-ma ca nu o sa rezolvi nimic. Sau poate da. E alegerea ta.