Sunt adevarate din pacate.Am vazut si eu aseara. Oameni psihopati care chiar au o problema.Ghinionul este ca sunt si foarte manipulatori, de aceea conving multa lume sa ii urmeze. Trist .
Eu nu stiam cazul cu Elizabeth Bathory dar multumesc ca mi-ati aratat. femeia acea de la primul atentat merita sa moara!
Numai o minte bolnavă își poate închipui că face aşa ceva. Oamenii capabili de astfel de fapte merită pedeapsa capitală. Este clar că aceștia se nasc cu ceva în minus sau ceva în plus, fie prea multă agresivitate, fie prea puţină omenie. Probabil că sunt posesorii unei combinații nefaste a codului genetic.
M`am uitat si eu aseara, de fapt ma uit in fiecare sambata seara :p. Sunt foarte smechere cazurile, si foarte adevarate. Primul caz a fost socant, fetita era nevinovata, ele avea mintea bolnava.
Si altele au facut si mai mult rau, cred ca stiu aproape toate episoadele.
P. S. : emisiunea se nnumeste : Deadly Women sau cum ai zis tu : Femei ucigase.
Http://aleeda.wordpress.com/2008/12/22/femei-ucigase-i/
Sa`mi zici si mie parerea ta despre aceasta "femeie" : Frumoasa era, bogata era, desteapta era... ucigasa era.
Este cel mai criminal om din istoria omenirii, nicio alta persoana nu i`a intrecut "recordul" de executii. :-s
Am vazut si filmu`, este cu adevarat o obsedata.
Siu eu m-am uitat o data. E ingrozitor.
Pe mine m-a socat contesa Elizabeth Bathory despre care a scris alessa.Musca victimele de gat si se spala cu sangele lor, credea ca ramane tanara. Dar de fapt i se faceau obrajii rosii, deoarece sangele contine fier si se spune ca avea cadenta de fier.
E interesant, dar mie teama sa ma uit si ziua(noaptea va imaginati ca nu pot dormi de teama)
Din pacate sunt foarte adevarate.Pe mine m-a impresionat Elizabeth Bathory care a omorat vreo 600 de sclave si le-a baut sangele.Supper freaky
Elizabeth nu le-a baut sangele fecioarelor.SE ZICE ca le tortura, iar apoi se imbaia in sangele lor pentru a se mentine tanara.