| Sოﺁℓε a întrebat:

ieri seara, pe la ora 11 a inceput pe discovery un fel de reportaj despre femeile ucigase.am decis sa ma uit ca ma gandeam ca nu este cine stie ce de capul lor.
a inceput cu o fata, de 16 de ani parca impreuna cu prietene de ale ei de 16-17ani (erau 4)din gelozie a omorat o fetita de 12 sau mai mare nu-mi amintesc bine. era o fata geloasa pe acea fetita si le-a facut pe celelalte 3 sa creada ca doar o vor speria. au ademenit-o i masina lor si au dus-o in padure si au dezbracat-o complet si au batut-o doua dintre ele nu au vrut sa participe la bataie dar doua au actionat sad. dupa 8 opt ore ce au chinuit s crezand ca este moarta au arso de vie cea ce au zis si medici ca au gasit fum pe caile respiratorii.tris, foarte tris din partea lor. numai o fata nu a vrut sa participe nici la bataie si nici la arderea de vie a sarmanei fete.va inchipuiti ce a putut sa simta ea acolo in luna ianuare complet dezbracata pusa in portbagaj cu multa frica. cum au putut asemenea persoane sa faca asa ceva. ti-e mila si se un animal sa il lovest dapoi sa omori o fiinta umana care a fost crescuta, cu dragoste si cand sti ca cineva s-a chinuit sa ai dea de mancare si sa o creasca.
crying al dolea caz a fost despre o fata de 16 ani ce nu ai placeau zilele de luni. si ce s-a gandit ea? sa omoare toti copii ce veneau la scoala. a tintit cativa copii directorul si un profesor ce au vrut sa ajute copii au mers sa ai duca in scoala ca sa nu mai traga in ei, dar directorul a fost omorat dupa ce a dus cativa copii profesorul a ramas in scoala si a venit un ingrijitor care de asemenea, a fost omorat de catre fetiscana a mai fost ranit si un politist. fata a tot continuat sa traga pana cand niste politist au pus un camion mare in fata ranitilor ca sa poata sa ai ajute.cand au intrebat-o politisti, de ce a facut asa ceva a raspuns sec ca nu ai plac zilele de luni straight face.
al treila ca si ultimul a fost de catre un grup de lesbience parca care una dintre ele se credea vampiroaica sile spunea fetelor ca are nevoie de sange proaspat ca sa traiasca. una dintre ele, s-a sacrificat si i-a dat din sangele ei asa ca s-au gandit sa isi fac rost de o prada ca sa "supravietuiasca"" dupa spusele ei.au vazut pe drum un om, baut care tocmai castigase la un pariu si l-au ademenit in masina spunandu-i ca il vor face sa se simpta bine (toate 4)dupa ce cele 3 au ramas in masina "vampiroaica"" s-a dus la el si a inceput sa il sarute si i-a spus sa se dezbrace ca va veni inapoisad
omul crezand ca doar se vor distra si-a ascuns portofelul sub o teava si a gasit o carte de credit a ""vampiroaicei""si si-a pus-o in pantof crezand ca este al lui. ea a venit impreuna cu iubita ei lesbiana cu doua cutite ca sa il injunghie pe om dar iubita ei nu a avut curaj sa-l injunghie asa ca l-a injunghiat ea de vreo 16-17 ori si dupa ce a ajuns in masina a aratat ca si cum a luat meniul complet.
am lungit-o mult povestid intamplarile criminalelor dar pe mine m-a socat intamplarile.sunt adevarate? am vazut ca scria recontituire deci s-au intamplat chestiile acestea prin ani 1987 cum ziceau ei? daca da, va puteti imagina sa fiti in locul acelor fete criminalecare au putut face asa ceva? eu nu-mi pot imagina cum au putut provoca atata suferinta.Astept pareri.

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sunt adevarate din pacate.Am vazut si eu aseara. Oameni psihopati care chiar au o problema.Ghinionul este ca sunt si foarte manipulatori, de aceea conving multa lume sa ii urmeze. Trist sad.

| alessa_3549 a răspuns:

Din pacate sunt foarte adevarate.Pe mine m-a impresionat Elizabeth Bathory care a omorat vreo 600 de sclave si le-a baut sangele.Supper freaky

| Abcdefg123 a răspuns:

M`am uitat si eu aseara, de fapt ma uit in fiecare sambata seara :p. Sunt foarte smechere cazurile, si foarte adevarate. Primul caz a fost socant, fetita era nevinovata, ele avea mintea bolnava.
Si altele au facut si mai mult rau, cred ca stiu aproape toate episoadele.

P. S. : emisiunea se nnumeste : Deadly Women sau cum ai zis tu : Femei ucigase.

| Abcdefg123 a răspuns:

Http://aleeda.wordpress.com/2008/12/22/femei-ucigase-i/

Sa`mi zici si mie parerea ta despre aceasta "femeie" : Frumoasa era, bogata era, desteapta era... ucigasa era.

Este cel mai criminal om din istoria omenirii, nicio alta persoana nu i`a intrecut "recordul" de executii. :-s

Am vazut si filmu`, este cu adevarat o obsedata.

| greenapple a răspuns:

Siu eu m-am uitat o data. E ingrozitor.
Pe mine m-a socat contesa Elizabeth Bathory despre care a scris alessa.Musca victimele de gat si se spala cu sangele lor, credea ca ramane tanara. Dar de fapt i se faceau obrajii rosii, deoarece sangele contine fier si se spune ca avea cadenta de fier.
E interesant, dar mie teama sa ma uit si ziua(noaptea va imaginati ca nu pot dormi de teamatongue)

| Hypathia a răspuns:

Numai o minte bolnavă își poate închipui că face aşa ceva. Oamenii capabili de astfel de fapte merită pedeapsa capitală. Este clar că aceștia se nasc cu ceva în minus sau ceva în plus, fie prea multă agresivitate, fie prea puţină omenie. Probabil că sunt posesorii unei combinații nefaste a codului genetic.

| Sოﺁℓε explică:

Eu nu stiam cazul cu Elizabeth Bathory dar multumesc ca mi-ati aratat. femeia acea de la primul atentat merita sa moara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alessa_3549):

Elizabeth nu le-a baut sangele fecioarelor.SE ZICE ca le tortura, iar apoi se imbaia in sangele lor pentru a se mentine tanara.