anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi spune si mie cineva care a incercat uleiul de ricin, daca are vreun efect? ce se intampla si cum trebuie folosit?

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Uleiul de ricin face doar ce scrie pe ambalaj, adica intareste radacina firului de par.
Eu am folosit uleiul de ricin pentru ca aveam probleme cu caderea parului si chiar m-a ajutat.Insa e un produs natural si trebuie sa ai rabdare pentru ca se vad rezultate abia dupa vreo 3 luni.E bun si pentru gene si sprancene(desi nu am folosit pentru asta).
Stiu ca majoritatea crede ca te ajuta sa-ti creasca parul mai repede, dar sincer eu am observat contrariul pentru ca scalpul se ingrasa...

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Bondarel99):

Deci sa inteleg ca nu este adevarata faza cu cresterea parului nu? pentru ca eu as vrea sa fac ceva sa imi creasca parul mai repede...si auzisem de acest ulei

| Bondarel99 a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Din experienta mea de cateva luni bune pot spune ca mi-a crescut si mai greu(eu vad exact cat creste pentru ca e vopsit).Am vazut ca multi il recomanda fara a-l fi incercat vreodata.E o mare bataie de cap sa-l folosesti pentru ca trebuie sa ai grija sa-ti dai peste tot la radacina,sa stai fooooarte multe ore cu el in cap,sa te chinui sa-l scoti din par.Dar a meritat, acum nu imi mai cade parul.
Nu stiu de unde mitul asta, dar el face doar ce scrie pe ambalaj.
Pt cresterea parului exista produse speciale pentru asta, sampon, vitamine pentru par...