| Anamaria6384 a întrebat:

Buna! Iubitul meu este curtat de foarte multe fete, suntem împreuna din 2017 și de atunci mereu ii scriu fete(nu știu dacă le Răspunde dar eu cred ca da) cum pune o poza 98% din Like uri sunt de la fete și tot așa. Pe mine ma macină faptul ca are atâtea fete in preajma lui și îmi este greu sa accept asta. Oricând din atâtea fete va putea alege una. Ar fi mai bine sa îl părăsesc decât sa stau cu teama asta? Uneori am impresia ca nu le pot face față.

6 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Inseamna ca nu ai incredere in el, ceea ce este foarte grav avand in vedere ca aveti o relatie de mult timp. Trebuie sa vezi de ce ai ajuns sa nu ai incredere in el si sa incerci sa repari acest lucru, altfel nu o sa duca la nimic bun acesta relatie daca exista neincredere.

| Felissa13Eden a răspuns:

Iubitul meu nu m-a parasit, desi trece cu mine prin ce treci tu cu iubitul tau.E foarte gelos si el si posesiv, dar a tratat altfel situatia; fii mandra ca ai un baiat care te iubeste pe tine, desi e curtat de altele.
Desparte-te de el doar daca nu va mai intelegeti, nu din gelozii nefondate happy

| Anonima163333 a răspuns:

Paraseste-l si cauta-ti unul pe care fetele nu il baga in seama, ca sa fii linistita.Eu asa as face in locul tau.

| cutekitty23 a răspuns:

Vorbește cu el. Dacă o să te mintă iai telefonul cand nu e atent și vezi ce vb si cu cine vb. Sau te poți despărții de el dacă simți ca v-ati distanțat

| Glacyer a răspuns:

Nu mai fi asa geloasa. Dacă iubitul tău arata foarte bine e și normal sa mai fie curtat de fete.

| Adry05 a răspuns:

Da cu el vorbești chestile astea?! spune-i și ajungeți la un numitor comun. problemele se discută în cuplu și dacă nu le rezolvi în cuplu poți încerca să cauți sfaturi în altă parte dacă vrei să salvezi relația, nu văd ce putem să facem noi laughing dacă eu îți zic eu fiind paranoică sau vrând să-mi bat joc de tine : da desparte-te de el că e clar un kurvar, tu te despați de el că ți-a zis adry05 pe TPU? fii serioasă