anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-as putea face placuta macar 10% de un barbat in varsta de 30 de ani, 30 si ceva,daca m-as mai dezvolta un pic,as mai creste in inaltime,as schimba niste lucruri la mine si as avea un job, gen hairstyle si manichiurist-pedichiurist? Mentionez ca este idolul meu si ca este o celebritate.Nu ma judecati.

18 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Este doar un vis imaginar, te înțeleg, fiecare dintre noi am avut astfel de imaginații " că și cum am fi dorit acea persoană lângă noi...". Va trece, crede-mă! Vei crește, te vei maturiza și vei avea altfel de concepții despre viață. Din moment ce ești minoră oricâte modificări și aduce asupra corpului tău, nu poți fi legal în relație cu cineva peste 30 de ani. Gândește-te că ți-ar putea fi ca și un tată, la ce diferență e între voi. Și una peste alta, astfel de vedete nu ar ieși cu minore, mass-media tocmai așteaptă astfel de știri de scandal. Trezește-te la realitate. Fă-ți prieteni de vârstă apropiată ție.

| Ralukafay a răspuns (pentru MihaelaDart):

Eu sunt la realitate, dar eu ma refeream dupa ce ajung la 18 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 12 ani? Ca asa pare dupa intrebarea pe care ai pus-o

| corbulalbrosu a răspuns:

Se zice in popor ca ""Incercarea moarte n-are"" deci in primul rand trebuie SA INCERCI. Reusita depinde numai si numai de tine si de comportamentul tau cand te afli in preajma lui si daca vei reusi sa-l faci sa te remarce/descopere chiar el, sau sa ii oferi chiar tu acel "imbold" necesar de a-l face sa devii dorita de respectiul idol. Succes!

| MihaelaDart a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nici 15 ani împliniți nu-i are

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MihaelaDart):

In mod sigur nu reusesti sau nu i-ti poti inchipui cate adolescente de nici 14 ani devin MAMICI anual in Romania. Romania are tot mai multe copile care aduc pe lume copii. In prezent o mama din 10 este minora. Practic, numai anul trecut peste 17.000 de bebelusi au fost nascuti de adolescente. Numai anul trecut (2015) in Romania peste 17.600 de fete cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani au devenit mame, iar 600 de bebelusi au fost adusi pe lume de adolescente mai mici de 15 ani. Cat despre tatii acestor copii, 2.500 dintre ei au avut varste cuprinse intre 15 si 19 ani, in timp ce 200 nu au implinit nici 15 ani.
Daniela Buzducea, director Fundatia World Vision Romania: "Ministerul Educatiei, care trebuie sa includa curicula obligatorie si partea de educatie pentru santatae. Trist dar adevarat si de-a dreptul ingrijorator. thinking QED.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MihaelaDart):

Te invit/iti propun sa citesti/lecturezi urmatoarele articole : http://www.descopera.ro/......sub-15-ani sau/si http://stirileprotv.ro/......uatie.html

| MihaelaDart a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Asta stiu ca devin mamici de tinere, am spus asta ca mai toti adolescentii isi inchipuie ceva anume, chiar daca anumite se arunca in relatii prea devreme ajungand sa dea nastere unor fiinte. Si inainte era asa, chiar daca mass-media nu era atat de dezvoltata, nu se afla precum este acum in prezent. Pe cand aveam 14 ani, o vecina din cartierul unde ma jucam, ramasese insarcinata la varsta de 15 ani si chestia asta se intampla prin anul 1995. Mereu au fost astfel de cazuri, le tot auzeam caci mama lucra la birourile de la Protectia Copilului, in concluzie nu este o noutate.

| Ralukafay a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu e din Romania.

Eu ma refeream dupa ce fac 18 ani.

Dar eu nu ma gandeam sa fac copii cu el si eu nu vorbeam de prezent, ci de viitor.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ralukafay):

Pana la 18 ani iti vei schimba ideeile, de-asta ti-am spus ca este doar un vis in momentul de fata. Sa ajungi tu sanatoasa la varsta aia si apoi faci ceea ce doresti tu.

Daca o sa am iubit pe la varsta aia si prieteni, da, o sa imi schimb ideile, dar daca nu, nu o sa mi le schimb.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea sa-ti insusesti urmatorul catrenul ca motto :
Prinsă-n patul conjugal
Cu "amantul" ideal,
Se justifică cu candoare:
- Încercarea... moarte n-are...
Concluzia esteuna singura.....INCEARCA. big grin

| Ralukafay a răspuns:

Daca m-as apropia de prietenii lui, imprietenindu-ma cu ei(are prieteni si in Romania) si i-am avea ca prieteni comuni, noi doi.Ar putea exista o relatie intre noi?

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru Ralukafay):

Cum il cheama?

| Ralukafay a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Conteaza? Si daca da, de ce conteaza?