| torrentrom a întrebat:

Buna ma cheama Gabriel si am 15 ani. Un prieten de al meu cunoaste un tip care are foarte multi bani acel tip ne plateste daca vrem sa incediem o masina pentru el. I-ar acum nu stiu ce sa fac atept sfaturi. daca nu credeti ca puteti sa imi dati un sfat mai bine nu mi-l dati daca nu aveti cu ce sa ma ajutati la revedere. Vreau sa stiu care sunt riscurile etc.

Răspuns Câştigător
| actrita a răspuns:

Vrei sa vinzi libertatea ta cu putini banuti? mai bine liber si sarac, stii vb romaneasca "mai bine sarac si curat", daca tipul ala cu bani nu o face el inseamna ca din start el e constient de riscuri iar apoi cand o sa va prinda politia nici nu o sa mai recunoasca ca a avut de-a face cu voi, sincer, nu-ti pata copilaria, adolescenta cu asa ceva, nu renunta la libertate, chiar daca o sa va ascundeti de politie sau aceasta nu o sa va prinda, dar de tine insuti nu poti fugi, pe constiinta ta nu o poti pacali, faci un rau f mare, nu stiu despre ce e vorba a cui e masina sau care sunt cauzele incendierii dar nu o fa, pentru tine, nu o fa, mai bine mergi si imparte pliante pe strada o munca cinstita si stii ca ai trudit pentru banii aia, decat sa iei bani negri din afaceri necinsitee, dar inimiora ta de baiat de 15 ani ce zice? educatia pe care ai primit-o ce zice? gandeste-te putin

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca vrei sa iti petreci adolescenta in puscarie, sa ajuungi la scoala de corectie sau pe patul de spital, incendiaza masina!

| :X:X a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor) pe bune trebuie sa fii prea fraier sa crezi asa ceva rolling on the floor rolling on the floor stai cuminte!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arde masina aia! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic mai intai sa inveti sa scrii si dupa aia sa incendiezi o masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da prost esti... pai acu daca iti zice cineva [fa-o ba ca e bine] si tu o faci afla politia se uita puin pe net si vede anuntu asa... ce crezi?