| mariaaaaa01 a întrebat:

Buna…ma simt oribil.
Orice as face, nu pot fi fericita… merg la psiholog, dar degeaba.
Vreau sa-i zic cuiva dar n-am cui, ma urasc, vreau sa morcrying

Răspuns Câştigător
| newaccountbye a răspuns:

Cumpără o Biblie, citește, încearcă să iL descoperi pe Dumnezeu. Sau măcar mergi o dată la biserică și vorbește cu El. Îți va răspunde dacă te rogi cu o inimă curata

| mariaaaaa01 explică (pentru newaccountbye):

Bună! merg duminica mereu la biserica!

| newaccountbye a răspuns (pentru mariaaaaa01):

Incearca sa ii spui tot ce te supără, să fii sinceră cu El si iti va lua durerea

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Din ce motiv te simți astfel?

| Robert2526 a răspuns:

Pai de ce e degeaba mersul la psiholog? ce asteptari ai de la el?

| nikitkit a răspuns:

Pai si psihologul de ce crezi ca e acolo pentru tine? happy Si eu ma simt la fel, aia e. Multi oameni o sa inceapa cu faze dinalea religioase, dar nu stiu daca se potrivesc la varsta ta, chiar daca am cazut si eu in faze dinalea. Trebuie sa te gandesti la tine. Tie ce ti-ar placea sa faci? Sa mergi in alta tara? Sa te duci la facultate? Iti trebuie un gol la care sa ajungi, la care sa te gandesti, si cand vrei sa iti pui capat zilelor sa te opresti si sa iti dai seama ca ba, stai asa, ca eu inca nu am facut __, __ si __ cum mi-am propus. Esti mica. In ziua de azi, e mega naspa. Nu prea te ia nimeni in serios, sau multi cred ca sunt chestii care se rezolva cu niste banalitati. Gasesteti ceva de facut. Sincer.

| Vimiro a răspuns:

Bună! Viața e un dar divin... Bucură-te de ea!

| Vimiro a răspuns:

Bună! Viața e un dar divin... Bucură-te de ea! Și e foarte bine faci că vorbești despre asta

| andrisdeath a răspuns:

Hey, nu trebuie sa zici astasad fiecare viață este importantă, la fel și a ta! Așa că oricât de greu ar fi, trebuie să mergi până la capăt. Știu cum te simți, dar încearcă să găsești fericire în diferite hobby-uri