Da, de multe ori, mai ales cand eram mic. Si nu pot sa zic ca plangeam, insa ii simteam lipsa. Dar totul se rezolva cu o conversatie la telefon. Iti recomand sa faci si tu acelasi lucru. Acum depinde. poate acea conversatie mai rau de afecteaza. Insa sunt doar 3 zile, ce se poate intampla? Oricum daca si in viitor o sa fii asa, atunci e cam nasol. Deoarece o sa vina un moment in care trebuie sa te muti sau daca vrei poti sa stai in continuare cu ea, insa stii ca la un moment dat ea nu o sa mai fie, deci. Oricum, sentimentul asta o sa dispara odata cu timpul. Presupun ca esti mai mic la varsta.
Pentru 3 zile nu cred că ai de ce să te strofoci aşa. Nici nu o să îţi dai seama când trece timpul, fă ceva să ti-l ocupi ca să nu te simţi singură. Asta este un mic test de supravieţuire. Baftă
As fi vrut eu am mea ma tot bate la cap adica serios cum vin acasa ma ia de ce nu ai facut cum ai putut cum sa uiti de
Sa mor eu de nu imi vine sa am mut la cineva
Dar atunci sunt sigur ca ma ava suna iar eu ca prostu din mila as raspunde si m-ar sacai si ar spune ca ma dezmosteneste daca nu inchide ea apelu si o sa mai ma puna si sa raspund la ai inteles sa se asigure ca nu am lasat telefonul si fac altceva
Prima data cand au plecat ai mei a fost chin ca aveam grija de frati dar a doua oara au plecat toti si am *** si eu cv(aveam 16 ani)
Da ) aveam vreo 11 ani. Si crede.ma ca.i foarte fain sa nu ai mama acasa. Nai ales daca iti lasa de mancare.