Asta e când ai prea mult confort și nu îți găsești nimic de făcut. Așa cum te-a sfătuit și Gazza, găsește o activitate pe care să o desfășori. Stările tale nu sunt unele normale.
Nu este nimic in neregula cu tine. Este normal sa nu te simti fericita 24/24. Nimeni nu este. La fel cum majoritatea oamenilor nu au timp sa se intrebe prea mult daca sunt fericiti sau nu. Fericirea este o stare, o simti sau nu. Cu cat o sa stai mai mult sa te intrebi daca esti fericita sau nu si cu cat o sa incerci sa te gandesti la motivele pentru care ar trebui sa te simti fericita, cu atat o sa te simti mai deprimata. Nu trebuie sa iti gasesti argumente sa te convingi ca esti fericita. Iar daca nu esti fericita mereu asta nu inseamna ca esti nefericita. Majoritatea oamenilor traiesc intr-o stare de neutralitate. Nimeni nu se afla intr-o stare continua de exaltare.
Asta se intampla cand stai mai mereu in casa si n-ai o activitate benefica sufletului. Degeaba il ai pe x, y, z daca nu esti capabila sa te faci singura fericita nu sa depinzi de cineva. Totul trece cand ei n-o sa mai fie oare tu o sa mai existi? Vrei un raspuns gaseste-l in natura, vrei o dovada gaseste-o-n tine.
Se cheama bipolaritate. Si eu am m-am simtit exact cum te simti tu acum. Intr-un moment eram ferecita, in altul aproape ca plangeam. Nimeni nu ma intelegea. Ai nevoie de un psiholog. Si mie cand imi spuneau, BAAA, MERGI LA PSIHOLOG, nu voiam. nu credeam ca am nevoie de unul pentru a ma simti bine, dar intr-un moment in care ma simteam foarte rau, eram la volan, si am oprit la primul cabinet care mi-a cazut in fata. Am iesit de acolo dupa o ora cu o groaza de pozitivism si de chef de viata. Incearca si ai sa vezi ca nu-ti va parea rau.
AndRei110gGg întreabă: