| anda00anda a întrebat:

Buna seara, ajutati-ma cu ceva acum cateva zile m-am certat cu oprietena la care aveam un lucru foarte pretios, o geaca dar nu era una ieftina, geaca a costat in jur de 160 de euro si când ne-am certat i-am zis sa mi-o aduca si a zis ca ii la vara ei si ca nu eu poate cere ca are bunu simt.Nu stiu ce sa fac ajutati-ma mo blocat peste tot si nu pot da de ea, tin sa mentionez ca pe clasele mai mici, când a aparut telefonul cu touch am fost prima din clasa care am achizitionat acel lucru si ea mi l-a furat, dar am trecut cu vederea nu imi pasa ce o fost in trecut vreau doar sa imi recuperez geaca, numele ei pe Facebook este Sally Sally.Dau funda

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i mamei tale si mergeti impreuna la usa fetei aleia, sa-i cereti geaca!
Asta daca o mai are si nu o fii vandut-o!

| danay72 a răspuns:

Poate ar trebui să mai încerci să vorbești cu ea si vezi daca reușești să ajungi la o înțelegere. Dacă nu, vorbește cu părinții tai despre acest lucru și vezi ce sfaturi îți dau. Oricum, nu e o prietenă adevărată. Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.

| anda00anda explică (pentru danay72):

Am vorbit cu ea printr-o prietena si i-am zis ca ma duc cu mama la mama ei.Dar a zis ca nu ii pasa ca oricum n-am cum sa imi mai recuperez geaca

| danay72 a răspuns (pentru anda00anda):

Poate iti spune asa pentru ca nu crede ca vei face acest lucru.Dar tu discuta cu mama ta.