| nuimispunnimele a întrebat:

Bună seara! Am și eu o întrebare legata de viata unui adolescent, adică cum as putea sa ma integrez în societate, mai ales în grupuri de adolescenți? As vrea sa știu ce obiecte ar trebui sa folosesc (obiecte ca: telefoanele, haine, adidași, etc.) și cum ar trebui sa ma port. (știu ca este o întrebare mai ciudata dar tot caut răspunsul acestei întrebări și nu îl găsesc)

2 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Cuțite,țigări,lame...fără astea nu ești coolhee hee

| AnemonaP a răspuns:

Buna. Cel mai bun raspuns este sa fii TU. Nu este ok sa faci anumite schimbari la tine doar pentru a te incadra in anumite grupuri sociale. Ar fi cam trist sa apartii unui grup doar pentru porti adidasi de la firma X, in loc ca ei sa te aprecieze pentru cine esti tu ca si persoana. Imbraca-te cum simti si poarta-te natural, asta este cheia intotdeauna. Nu incerca sa fii alta persoana, daca incerci sa faci asta, o perioada iti poti juca rolul, insa, nu poti face asta la nesfarsit. Fii autentic/a intotdeuna. Cine nu te place, asta este. Dar, nu incerca sa schimbi ceva la tine doar pentru a te face placut/a. Asta va duce in timp la multa suferinta si te vei pierde pe tine. Fii relaxat/a, sociabil/a, deschis/a, vorbeste despre lucrurile care iti plac, nu iti fie frica sa iti spui parerea sincera in legatura cu tot si nu lua lucrurile personal. Bafta.