In calitate de om care nu a mers, ia-ti lego, nu pierzi nimic in viata din ce iti spun oamenii aici.
Eu zic sa mergi la bal. E o ocazie ce nu o vei mai avea niciodata. Lego iti poti cumpara de fiecare data cand ai bani, insa sa mergi la balul bobocilor, poti doar o data.
Evenimentele de genul mai mult mă irită. Dovada fiind chiar banchetul din clasa a 8-a. Mai degrabă dau suma respectivă de bani pe ceva care mă face să mă simt mai bine.
O sa ai nevoie de evenimentul ala. Mai mult pentru viata ta sociala. Mai asculti o muzica, mai bei ceva, mai vorbesti cu 2-3 colegi, si poate chiar te vei distra intr-un fel cu ceva. Mai afli chestii noi, mai razi de o faza comica de pe acolo, etc. Cele mai frumoase evenimente sunt cele din generala si liceu. Dupa perioadele alea, esti nevoit sa preiei in carca mai multe responsabilitati care te vor irita mai mult.
Asa daca iti cumperi lego, te joci cu el singur sau cu o persoana o perioada, iar apoi te plictisesti. Lucru ce il poti face oricand vrei. Insa evenimentele de genul, nu vei avea sansa decat o data in viata.
Eu unul nu am fost nici la banchet si nici la bal. Si regret enorm lucrul asta acum. Mi-ar fi placut sa particip si eu si sa ma distrez cu oamenii sau cu colegii, in loc sa imi petrec 16 ore din 24, jucand jocuri video si uitandu-ma la seriale singur acasa...
Eu nu sunt la fel. Detest lucrurile care rezultă doar o durere mare de cap și de urechi. Regret că am fost la banchet, pentru că mi se pare că am aruncat banii pe fereastră. Acest lucru m-a determinat să nu mai particip la evenimentele de genul. În plus, lego a devenit mai mult de colecție, nu de joacă.
Balul bobocilor este un eveniment al scolii tale, unde NU este obligatoriu sa mergi ori sa participi.
In ce priveste minciuna sa le ceri bani parintilor pentru ceva si tu sa-i cheltui pentru altceva, este o problema serioasa de minciuna si s-ar putea sa ai de suferit daca nu spui adevarul de la inceput.
Faci cum stii pana la urma. Si sa stii ca am fost la fel ca si tine. Mi se parea ca evenimentele de genul sunt o risipa de timp si o durere de cap si de urechi. Ghici cine regreta acum?
Ai 15-16 ani, gandirea si mentalitatea o sa ti se schimbe radical. iti spun din experienta. Sunt foarte multe lucruri ce le fac acum si nu credeam vreodata in perioada liceului ca o se la fac pe viitor.
Cu bani de la bal mergi in excursie sau la mare la munte sau cumpara lego balul bobocilor e o mare prostie
Am mai spus. Regret că am participat la banchet. Probabil și din cauza toleranței profesorilor față de melodiile alea cu versuri obscene, dar și din cauza faptului că DJ-ul a băgat un singur stil muzical timp de 6 ore consecutive.
Daca te face fericit cumpără lego. Evenimentele astea la școală pot sau nu să fie interesante. Mănânci bei depinde ce îți place și ție.
Să-ți cunoști colegii și să socializezi ai timp in următorii 4 ani. Poate in a 12 a o să mergi la bal.