| aditzu92 a întrebat:

Buna seara la toata lumea.Am si eu o problema ca de obicei. O singura prietena am avut in viata mea pur si simplu ca persoana eu nu mai pot sta de vorba cu ea, mi-a spus de atatea ori ca intre noi nu va mai fi nimic niciodata eu nu m-am putut impaca cu gandul nici dupa 1 an, i-ar asta m-a deranjat in suflet foarte mult, mi-a distrus inima dupa ce "mi-a si dat papucii"nu pot sa stau de vorba pe mess cu ea si la telefon vorbesc fara interes fara chef, pur si simplu nu as mai vrea sa stiu ca exista, pe de alta parte ma doare foarte tare ca nu se poate sa mai fi impreuna, nu se mai poate si nu pot traii fara ea pentru ca e singura fata cu care sunt in relatii apropiate(a fost) dar stiu ca daca i-as spune cuvinte de genul asta, e ca si cum m-as ruga de ea, nu ajung la nici o intelegere, ce e de facut ajutati-ma va rog, stau "intr-o singura fata" pentru ca nu am aria de acoperire la fete mare este extrem de mica, din potriva este ff mica, altfel nu m-as mai uita cu coada ochiului la ea.Ma doare tare, nu pot sa imi dau seama ce solutie poate fi.Va respect

2 răspunsuri:
| AlexyLuvvU a răspuns:

Ea nu mai vrea sa fie cu tine bun dar te-ai gandit ca poate atunci cand ati fost impreuna ai facut ceva (chiar si fara sa iti dai seama) care a deranjat-o? Sau poate ii place de altul, poate vrea sa faca o pauza de la baieti acum... Oricum cel mai bine ar fi sa uiti de ea chiar daca e greu ...In plus, o alta fata o sa gasesti repede iti spun sigurwinking

| Ciprian_8297 a răspuns:

Mai Aditzu uite cm sta treaba! ce zici u aici e clar ca fata nu mai vrea sa vb cu tine... poate ii place de alt baiat si tie nu-ti mai da importanta si de asta se comporta asa cu tine.eu zic sa treci la alt nivel chiar daca te doare si mai ales ca e prima fata! u trebuie sa gasesti noi fete sa stii si sa vezi cum e realitatea.nah eu am zis parerea mea ca trebuie sa uiti de ea chiar daca e greu...acum e decizia ta,, si iti mai zic ceva daca pe fata aceea o stresezi nici nu o sa mai vb cu ea deloc pentru ca nu le place sa fie stresate se oftica la maxim.asa ca las-o mai moale.nah bafta!