anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.
-Noi joi 23.12. 2017 la ora 18:00 vom merge la o pizzerie din mall nu d-au nume spun doar ca este infiintata in anii 50 in America.Eu in august de fapt maicamea s-a certat cu aia de la pizza ne-am dus si noi pentru prima data a colo si am comandat dar din pacate pizza a fost adusa tarziu adica in loc sa o primesc in 20 de minute a durat o ora si noi daca nu intrebam cat dureaza pizza nu ne spuneau.Ce zice-ti ca nu prea vreau sa ma duc la pizzeria aia din cauza asa ca le-am mai dat si o recenzie rea pe google adica pe google maps.Nu vreau sa imi bage ceva vechi in mancare ca un fel de razbunare aia ca doar o sa ma cunoasca.(EEEE am si eu niste colegi fitosi le trebuie pizza scumpa de la mall nu pot cumpara si ei o pizza de la Luca ca e mai buna) ce sa ma fac sa ma duc?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Angajații o sa stea la intrare și o sa se uite la fiecare om care intra in parte. Îl caută pe google, pe Facebook, se uita dacă are cazier, se uita sa vadă dacă a intrat cumva pe pagina lor de Facebook și caută la recenzii ca poate dau de el... dacă a dat mai puțin de 4 stelute arunci trimite mesaj la Bucătărie sa pună gândaci și sa scuipe in mâncare.

Serios? Cine crezi ca are timp pentru așa ceva? Și de ce?

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Mergi la pizzerie fara sa iti faci griji. Nu au cum sa te recunoasca ca sa iti faca ceva rau.

| Vanishgold a răspuns:

laughing tu crezi ca oamenii ăia rețin toate figurile oamenilor cărora le vând pizza? Personalul se mai schimba, plus ca au multe situații de genul și crede-mă ca și dacă ți-au văzut recenzia, nu o sa stea sa analizeze fiecare client în speranța că te va găsi pe tine sa te tragă de urechi pentru recenzia aia. Calmează-te și du-te cu colegii tăi.