Si acele gesturi de muscare a gatului. nici din astea nu stiu
 Si acele gesturi de muscare a gatului. nici din astea nu stiu  ). Cum as putea face toate acestea, vreau niste sfaturi de la fete daca se poate(sa stiu ce cred ele) si de la baietii care au procedat astfel cu iubitele lor. Mersi mult.
). Cum as putea face toate acestea, vreau niste sfaturi de la fete daca se poate(sa stiu ce cred ele) si de la baietii care au procedat astfel cu iubitele lor. Mersi mult.					
					Nimeni nu se naste invatat sa sarute nu e nicio problema daca nu stii. o sa inveti
 nu e nicio problema daca nu stii. o sa inveti trebuie doar sa faci ceea ce simti in sarut.Nu incerca sa faci cine stie ce chesti..sa te dai mare pentru ca s-ar putea sa nu.ti iasa
 trebuie doar sa faci ceea ce simti in sarut.Nu incerca sa faci cine stie ce chesti..sa te dai mare pentru ca s-ar putea sa nu.ti iasa in orice caz..Totul se iunvata deci nu.ti face griji
 in orice caz..Totul se iunvata deci nu.ti face griji  si faza cu muscarea gatului..hmm
 si faza cu muscarea gatului..hmm de fapt e mai mult pupat..sa o saruti pe gat pentru ca multi/multe se excita atunci cand sunt sarutati pe gat
 de fapt e mai mult pupat..sa o saruti pe gat pentru ca multi/multe se excita atunci cand sunt sarutati pe gat Baftaaa!
 Baftaaa!