| InimaConfuză a întrebat:

Bună seara, păreri vă rog, iubitul nu mă lasă să mă uit în telefonul lui, uneori îi spun să mă lase să văd un minut intr o aplicație pe care vad ca o folosește, de exemplu snapchat ca spune ca nu trimite nimănui poze și ca doar primește notificări, eu ma supăr pe el ca nu îmi face pe plac cu chestia asta și nu știu cum să mai procedez cu el ????

Răspuns Câştigător
| 1onur997 a răspuns:

într-o relație serioasă, reală Adevărată, bazată pe respect real, bun simțul iubirea reală Adevărată, cu toată inima! și tot sufletul! nimeni nu are nimic de ascuns, eu așa cred cu Adevărat și consider eu personal, că este ideal orice relație/căsnicie serioasă! Matură! între doi adulți între doi oamenii! serioși! Ce nu se prostesc!

Poți săi zici, că vrei să vezi ceva la telefonul ăla, și asta este tot adică, nu văd ce ar avea de ascuns un om serios! Ar fi ceva nesemnificativ, pur și simplu ți-l lar da fără nicio ceartă discuție și alte prostii, este un simplu metal/fier un telefon nimic altceva.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Faptul ca iubitul nici nu vrea sa-ti arate telefonul lui, inseamna ca are ceva de ascuns, o aventura, su flirt cu alte femei.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai... esti constienta ca nu ai dreptul sa te uiti in telefonul altora nu? Nu conteaza ca este iubitul tau, mama ta, tatal tau, fratele, etc. Telefonul nu este un bun comun. O relatie se bazeaza pe incredere. Tu daca nu ai incredere in el, atunci ce rost mai are sa stai cu el intr-o relatie?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ca un exemplu:
Eu sunt cu iubita mea intr-o relatie de un an. Si in tot timpul asta nu am umblat in telefonul unuia dintre noi fara un motiv bun intemeiat.
Si cu siguranta nu am cerul unul altuia telefonul doar pentru a ne uita pe conturile de social media ale altuia.

Sigur, e ok sa raspunzi la apel daca celalalt este la baie, sau este ocupat, daca il si cunosti bine pe apelant. Sau este ok sa opresti o alarma de telefon sau ceva de genul. Astea sunt exceptii. Dar sa te uiti in telefonul altuia la poze, social media, sau in alte aplicatii personale, mi se pare o neimtire si o lipsa crasa de incredere.